Kjøkkenvekter: 1x liten og nøyaktig – med intervall på 0,1 g, 2x batterifri

Den nye digitale kjøkkenvekten fra Witt Classic-serien kan med sitt vektintervall på 0,1 g veie så nøyaktig at selv feinschmeckeren kan tilfredsstille de fine smaksløkene sine. De batterifrie kjøkkenvektene fra Witt Premium-serien gjør livet enklere, og du trenger aldri å bekymre deg for at batteriet skal gå tomt midt i matlagingen.

Digital kjøkkenvekt / Witt Classic-serien

Med den nye digitale kjøkkenvekten åpnes nye muligheter for presisjon! Kaffeentusiasten vet at den perfekte koppen med kaffe krever en nøye oppmålt mengde kaffebønner. Kun på den måten sikres den helt optimale smaksopplevelsen. Et vektintervall på 0,1 g (fra 1 g til maks. 5 kg) gir deg nå uante muligheter for å veie helt nøyaktig og dermed sikre et perfekt sluttresultat – uansett om du lager forrett, hovedrett, dessert eller brygger kaffe/te.

Bærekraftig, batterifri kjøkkenvekt / Witt Premium-serien

Slutt på batterier i søppelbøtten, som forurenser miljøet og som går tom for strøm i de verst tenkelige situasjoner! Med de nye kjøkkenvektene «pumpes» energinivået raskt og enkelt opp, og vekten er klar til bruk.

Det finnes to modeller i den batterifrie serien:

  • En «klassisk» kjøkkenvekt mtp. størrelse og utseende. Her dreies knappen bare et bar ganger, og så er du klar til veiing.
  • En liten og praktisk sammenleggbar kjøkkenvekt. Her trenger du bare å åpne og lukke vekten et par ganger, deretter er vekten klar.

Enkelt, praktisk, bærekraftig og elegant stilrent design.

Veiledende utsalgspris

  • Witt Classic-serien Witt WCKS5BM: NOK 449,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKS5S: NOK 699,-
  • Witt Premium-serien Witt WPKSF5S (foldbar): NOK 599,-

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

18. december 2020

Behold utsikten med en kul ventilator

Tilfør kjøkkenet ditt et eksklusivt designelement. En ventilator formet som et langt rør - stappfullt med nyttige funksjoner og detaljer.Les mer

4. august 2022

Det regner isbiter…

Sommeren er over oss – det betyr sol, hygge og iskaffe. Men hva er iskaffe uten is? Med Witt Classic Ice Cube Maker får du raskt isbiter – til oppfriskende iskaffe, leskende limonade eller til en kjølig drink.Les mer