Det regner isbiter…

Sommeren er over oss – det betyr sol, hygge og iskaffe. Men hva er iskaffe uten is? Med Witt Classic Ice Cube Maker får du raskt isbiter – til oppfriskende iskaffe, leskende limonade eller til en kjølig drink.

Med istbitmaskinen fra Witt slipper du aldri opp for isbiter. På kun én time kan du lage opptil 98 små / 72 store isbiter. Du trenger bare å fylle vann i beholderen, så tar maskinen seg av resten.

Maskinens kompakte størrelse på 330 x 227 x 282 mm gjør at den tar hverken stor plass på bordet eller i skapet, som er en fordel i ethvert kjøkken hvor kjøkkenapparatene ofte har det med å ”sloss om plassen”.

Unikt for Witt isbitmaskinen er at den er utstyrt med et innovativt rengjøringsprogram, som gjør den enkel å vedlikeholde. Du får alltid freshe, velsmakende isbiter på grunn av bunnproppen som gir lett tømming, og maskinens automatiske rengjøring.

Designet er tidløst elegant i rustfritt stål. Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isbiter til enhver anledning.

Veil. utsalgspris

  • NOK 1.999,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

16. september 2021

Kjøkkenvekter: 1x liten og nøyaktig – med intervall på 0,1 g, 2x batterifri

Den nye digitale kjøkkenvekten fra Witt Classic-serien kan med sitt vektintervall på 0,1 g veie så nøyaktig at selv feinschmeckeren kan tilfredsstille de fine smaksløkene sine. De batterifrie kjøkkenvektene fra Witt Premium-serien gjør livet enklere, ... Les mer

17. august 2022

Det er bare toast…

Witt A/S står klar med en helt ny Sandwich Maker, som lager lekker toast uten medfølgende søl fra smeltet ost og saft. Les mer