BBQ Everywhere!

Verdens smarteste bærbare gassgrill

Gassgrillen fra nomadiQ er smart, elegant og praktisk og kan derfor brukes overalt; campingplassenn, parken, helgeturen eller verandaen. nomadiQ er lett, bærbar og kompakt – men også stor nok til en grillmiddag for 12 personer!

Klar til bruk i løpet av mindre enn ett minutt!

nomadiQ gassgrilll er klar til bruk på under ett minutt. Drei foten, lås den opp, brett den ut og koble den til gass, så er du klar til å grille.

Mer enn bare en grill

nomadiQ er unik sammenlignet med andre bærbare griller. I tillegg til at man kan grille på den, kan man nemlig også tilberede andre retter på den. Det innovative, sammenleggbare designet har to tilberedningsoverflater, hvor temperaturen kan justeres individuelt. Du kan for eksempel grille kjøtt på den ene siden og tilberede grønnsaker eller koke pasta på den andre siden.

Kompakt og lett

nomadiQ gassgrill er lett å bære med seg og oppbevare. Pga. det unike sammenleggbare designet er grillen svært kompakt, og fordi den er laget av aluminium i høy kvalitet er den utrolig lett. Grillen veier kun 5,6 kg! nomadiQ er utstyrt med et ergonomisk håndtak og kommer med en skulderstropp som gjør den lett å ta med overalt. I bilen, campingvognen eller til og med på sykkelen.

Witt A/S er offisiell distributør av nomadiQ i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Gå til nomadiQ-hjemmesiden

nomadiq Letvægtsdesign

Lettvektsdesign

Grillen er hovedsaklig produsert i støpt aluminium, hvilket gjør at den veier kun 5,6 kg. Det gjør at hvem som helst kan bære den!

nomadiq Hurtig og let

Rask og enkel

Lås den opp, fell ut foten og koble på gassen, så er du klar! Hvis det tar mer enn ett minutt, så gjør du noe feil!

nomadiq gastilslutning

Gasstilkobling

nomadiq kan kobles til gassbeholdere med både dyse- og skrueventil. Større gassflasker med en standardgjenger på 1/4" kan også brukes.

nomadiq temperaturjustering

Temperaturjustering

De to grillflatene kan justeres individuelt. Det er ideelt for grilling av matvarer som krever forskellig temperatur, eller for å holde maten varm. Du kan selvfølgelig også bruke kun den ene grillflaten.

Kjøkkenforretninger

 

nomadiq transportabel

Bærbar

Å skape en gassgrill som er så liten som mulig har alltid vært vår hovedprioritet. nomadiQ er kun 40 cm bred, 36 cm høy og 15 cm dyp når den er sammenslått. Mer bærbart enn det blir det ikke!

 

nomadiq grilloverflade

Grilloverflate

De to grilloverflatene har hver et areal på 730 cm2 – det er hele 1460 cm2 med grillkos! Det er sjelden du trenger mer plass enn det.

nomadiq Let at rengøre

Lett å rengjøre

Ristene har et solid non-stick-belegg som kan rengjøres både i oppvaskmaskinen og for hånd. Alle hjørner og kanter inne i grillen er også svært lette å rengjøre.

nomadiq Sund madlavning

Sunn matlaging

Gassgrilling er en av de sunneste måtene å tilberede mat på. En god, direkte varmekilde som tilbereder maten din raskt, uten bruk av olje eller smør.

Lett å bruke

 

Plasser den
nomadiQ er klar veldig raskt. Plasser den og fell ut foten. Grillen kan bare åpnes når foten er brettet ut og på plass.

Brett ut
For å låse opp nomadiQ drar du ut knappene på siden og vrir dem. Nå kan du åpne grillen ved håndtaket. Deretter låser du nomadiQ ved å vri knappene tilbake på begge sider, så den står stabilt og sikkert.

Tenn
Sett den Y-formede gasslangen på grillen og koble trykkregulatoren på gassflasken. Grillen kan kobles til både små og store gassflasker. Gassen tennes ved å trykke på tenn-knappen.

Velbekomme!
Når grillen er tent, vil grillristene oppnå riktig temperatur på få minutter. Temperaturen kan justeres individuelt for hver side og festen kan begynne. Velbekomme!

Spesifikasjoner

 • Produkttype: Bærbar gassgrill
 • Farge: Matt sort
 • Grilloverflate: 1460 cm2
 • Brennereffekt: 3,2kW
 • Hurtigtenning: 2 stk.
 • Grillmateriale: Aluminium
 • Rist-materiale: Emaljert stålrist
 • Sertifisering: EN498/LPG, EN521 Portable LPG, AS2658, CA21.89/21.58

 

 • BTU: 5450 pr. side
 • Total BTU: 10900
 • Gasstype: Butan/propan
 • Totalvekt: 5,6 kg
 • Høyde: Sammenslått 36 cm / åpen 19 cm
 • Bredde: Sammenslått 41 cm / åpen 41 cm
 • Dybde: Sammenslått 13 cm / åpen 65 cm