Dining in the dome

Møller & Damgaard Gastro Witt

Få den ultimate smaksopplevelsen i naturskjønne omgivelser

Dining in the Dome er en gourmet pop-up-restaurant som holder åpent på utvalgte dager (ca. 30-40 ganger i året), samt et eksklusivt selskapslokale som kan reserveres året rundt. Besøk når hjemmeside for inspirasjon og reserver bord/lokale allerede nå. Vi garanterer deg en fantastisk opplevelse i vakre omgivelser.

Reserver bord/lokale her

I november 2017 åpnet Dining in the Dome dørene for første gang. Med overveldende suksess. Bak konseptet står den private dining-virksomheten Møller & Damgaard Gastro og Witt A/S. Event-, selskaps- og pop-up-restauranten ligger i det spektakulære kuppelhuset «Witt Dome» ved Gødstrup.

Det er ikke tilfeldig at Dining in the Dome har funnet veien til Herning. Møller & Damgaard Gastro består av Thomas Damgaard som opprinnelig er fra Herning. Han vet alt om byen fra sin oppvekst som tredje generasjon av A Hereford Beefstouw-familien samt Jacob Møller som tidligere var kokk på Wassim Hallals Michelin-restaurant, Fredrikshøj i Århus.

Mens Møller & Damgaard Gastro står i spissen for en gourmet-opplevelse på høyeste nivå i pop-up-format, stiller Witt A/S det unike kuppelhuset Domen til rådighet. Det er en stor glede å kunne bidra til Hernings status som opplevelsesby og gi folk en matopplevelse fra øverste hylle i fantastiske omgivelser, før de skal på konsert eller messe.

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Mens vår «Dome 2» er bygd om til en eksklusiv pop-up-restaurant, har vår «Dome 1» blitt stedet for velvære og harmoni. I samarbeid med yoga-instruktøren Eva Wessel fra Wessel Yoga tilbys deilig og avslappende yoga med Domen som en perfekt ramme.

Les mer om 'Yoga i Domen'

Witt Dome

Witt Dome-konstruksjonen er utrolig lett å bygge

Witt Dome er en prototype bygget på stedet av 80 stk. prefabrikerte tre-elementer, takplater og synlige trebjelker. Domen er bygd etter den tyske German Passive House-standarden, som er den høyeste standarden innen lavenergibygging og den første sertifiseringen av privatboliger i Kina.

Domen har et naturlig og behagelig innemiljø, nesten som en varm og koselig hule, samtidig som det minner om det avrundede taket i en katedral, med den sentrale vindeltrappen som leder deg opp en etasje. Overalt ser du gjennomtenkte detaljer, vinkler og kurver. De rustikke, rå treoverflatene får deg umiddelbart til å føle deg hjemme.