Strong knowhow - Quality products

Witt A/S forhandler og utvikler unike, innovative og etterspurte merker og produkter til kunder i hele Norden, England, Irland og Benelux-landene. Vi selger produkter i alle prissegmenter og er bransjeledende innen utviklingen av innovative produkter med høye spesifikasjoner.

Om Witt

Witt A/S ble grunnlagt i 1993, da «mannen bak» bestemte seg for å bruke etternavnet sitt som det nye firmanavnet og benytte ekstrarommet hjemme som salgskontor.

Selskapet startet med salg av hvitevarer i Danmark, men har med tiden utviklet seg til å distribuere og forhandle produkter innenfor en lang rekke produktkategorier fra hele verden.

Produktene blir bl.a. solgt til de største hvitevare- og kjøkkenbutikkene, men begrenser seg ikke lenger bare til Danmark. Med tiden er distribusjonen utvidet til hele Norden, England, Irland og fra 2020 også Benelyx-landene. Vi har over 139 entusiastiske medarbeidere som leverer til og betjener våre kunder på høyt nivå.

Vi er stolte av å kunne samle hele grunnlaget for selskapet inhouse.

Design, kvalitet og innovasjon

Witt er for deg som ønsker produkter hvor funksjonalitet, kvalitet og design er hovedprioritet. Vi strever etter å ha fingeren på pulsen med tanke på aktuelle trender og alltid være et skritt foran når det gjelder innkjøp og utvikling av innovative produkter.

- Allan Witt, administrerende direktør og eier

Alt er in-house

Hos Witt A/S har vi en solid grunnstruktur, hvor alle essensielle funksjoner og kompetanser finnnes inhouse. Det gjør det mulig for oss å raskt ønske nye merker og produkter velkommen samt tilpasse oss kravene til håndteringen av disse.

Salgstrening

Vi utdanner kjøkken- og hvitevareselgere over hele Danmark i vårt omfatende produktsortiment, og gir også hands-on opplevelser i vårt demo-kjøkken samt ca. 2600 m2 store showroom.

Markedsføring

Vår interne markedsføringsavdeling tar seg av et bredt område og dekker både produksjon av grafisk materiale som brosjyrer, messestands og salgsmateriell samt alt innenfor online-markedsføing.

Service

Vår serviceavdeling hjelper kundene med teknisk assistanse og reservedeler, og på vårt totalt 800 m2 store lager og verksted utfører servicepersonalet reparasjoner.

Lager

Vi har 9500 m2 moderne lager- og logistikkfaciliteter som sørger for god lagerstatus og rask levering av alle produkter.

Verksted

Våre dyktige håndverkere bygger alt fra iøynefallende butikkdisplayer til imponerende messestands og spesieldesignet showroom-innredning, som presenterer våre merker og produkter best mulig.

Showrooms

I våre showroom finnner du alle merkene våre, og det er her vi sikrer en eksklusiv presentasjon av hvert produkt. Lokalene er romslige og gir et perfekt overblikk. Luksuriøs og elegant innredning sørger for en optimal opplevelse av produktene.

Priser og kredittverdighet

Succesvirksomhed 2021
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kredittverdigheten er bl.a. basert på data fra dansk handels- og foretaksmyndighet samt CVR-registeret. All informasjon er analysert ut fra en rekke regler og presentert i form av en bedømmelse fra AAA (som den beste) til C (den dårligste). Witt A/S har fire år på rad blitt tildelt den prestisjefylte Gazelle, som kun tildeles bedrifter som har hatt vekst i minst fire sammenhengende regnskapsår og som dermed har fordoblet salget i denne tidsperiodenn. I 2012 kunne bare 50 av 830 utvalgte bedrifter kalle seg «Gazeller» i tre sammenhengende år eller mer. I gjennomsnitt blir ca. 65 % tildelt Gazellen bare en gang.