Uoppfordret søknad

Er du faglig sterk og vil prøve ut dine ferdigheter i et sunt og raskt voksende selskap? Send oss en motiverende søknad og relevante vedlegg, hvor du beskriver hvordan DU kan gjøre en forskjell for Witt.

Da vi mottar mange uoppfordrede søknader, ber vi deg vennligst beskrive så nøyaktig som mulig innen hvilket fagområde du søker. Når du har sendt inn søknaden, vil vi kontakte deg såfremt vi finner at din kompatanse er relevant med en ledig stilling.

Vi oppbevarer søknaden i seks måneder, og deretter slettes den. For spørsmål og ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte [email protected]

Send en uoppfordret søknad

Hvorfor witt?

Witt AS forhandler og utvikler unike, innovative og etterspurte harde hvitevarer samt småelektriske apparater til kunder i hele Norden. Vi selger produkter i både det høye og lave prissegmentet, og er bransjeledende innenfor utviklingen av innovative produkter med høye spesifikasjoner.

142

entusiastiske medarbeidere

Vi har over 139 entusiastiske og dyktige medarbeidere som leverer til og betjener våre kunder på et høyt nivå. Vi er stolte av å kunne samle hele grunnlaget for selskapet inhouse.

28

års erfaring

Witt A/S ble grunnlagt i 1993, da «mannen bak» bestemte seg for å bruke etternavnet sitt som det nye firmanavnet og benytte ekstrarommet hjemme som salgskontor.

15

forskjellig land

I dag selger Witt produkter fra 15 forskjellige land. Produktene blir fremdeles solgt til de største hvitevare- og kjøkkenbutikkene i Norden, Storbritannia, Irland og Benelux-landene.