Merker

Witt AS forhandler og utvikler unike, innovative og etterspurte harde hvitevarer samt småelektriske apparater til kunder i hele Norden. Vi selger produkter i både det høye og lave prissegmentet, og er bransjeledende innenfor utviklingen av innovative produkter med høye spesifikasjoner.

iRobot

Fremtidens rengjøring tar form

Roomba®-robotstøvsugeren kartlegger hjemmet ditt og tømmer egen støvbeholder. Med Braava® gulvvaskeroboten kan du si farvel til den gamle gulvvasken. Opplev et perfekt samarbeid mellom Roomba® og Braava®, hvor gulvvasken automatisk startes etter at støvsugingen er ferdig.

Liebherr

Design for enhver smak

Med et kjøle-/fryseskap fra Liebherr er du sikret lang produktlevetid. Med bredt utvalg (f.eks. klassisk rustfritt stål, elegant BlackSteel eller stilren glassfront) finner du lett skapet som passer ditt kjøkken.

Witt

Strong knowhow - Quality products

Witt forhandler og udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer, samt små el-apparater til kunder i hele Norden. Witt er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.

Sage

Den ultimate kjøkkenserien

Prisvinnende kjøkkenutstyr designet for å inspirere og hjelpe deg med å oppnå perfekte resultater. Uansett om det handler om espressomaskiner, foodprocessorer eller vaffeljern er alle Sage®-apparatene innovative, funksjonelle, brukervennlige og utstyrt med den nyeste teknologien.

De Dietrich

MasterChef i eget kjøkken

Få full kontroll over tilberedningen, og skap perfekte resultater med De Dietrichs presisjonsteknologi. Uansett om du er amatør eller profesjonell kokk, kan du med hjelp fra De Dietrich skape ekte magi på kjøkkenet.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

En grillserie som ingen annen. I tett samarbeid med designere og teknikere, var det Hestons misjon å skape den perfekte, moderne grillen. Ved å kombinere den nyeste teknologien og design-estetikken med brukervennlighet og omtanke, har han skapt en grillserie som gir deg den nøyaktigheten du alltid har drømt om.

Segway-Ninebot

Opplev fremtiden for personlig mobilitet

Du kan bruke din Segway overalt – til og fra jobben, når du skal hav det gøy sammen med andre eller i terrenget. Segway er ditt personlige transportmiddel, som tilpasser seg dine behov – uten å tære på energien!

Segway Navimow

Automatiserte robotgressklippere

Segway Navimow er automatiserte robotgressklippere som er enkle å betjene og administrere. Med Navimow får du mer fritid til å gjøre de tingene du elsker og en upåklagelig gressplen uten anstrengelse.

Brandt

Design - Funksjonalitet - Yteevne

Den nye kolleksjonen fra Brandt består av et innovativt produktsortiment med elegant og stilrent design. Med Brandt i ditt kjøkken vil du oppleve den perfekte friheten til å leve ut dine kulinariske fantasier.

TEMINISTERIET

Spesial-te i gourmetkvalitet

Eksklusiv økologisk te. Inspirert av Østens te-tradisjoner kombineres gamle skikker med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter og en skandinavisk tvist.

Robomow

Lett hverdagen og få mere tid med familien

Robomows robotplenklippere passer inn i alle slags familier og hverdager – den tilpasser seg deg, din familie – og hagen. Plenklipperne er designet for å gi deg den beste og mest tidsbesparende plenklippingen noensinne.

BESV

Intelligent design som gir verdi

BESV er forpliktet til å skape førsteklasses elektriske sykler som kombinerer avansert teknologi, produktinnovasjon og unikt, stilfullt design. Alt for å gi kundene en fantastisk brukeropplevelse.

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE! handler om varme, komfort og nærhet – alle de følelsene du får fra en kopp kakao eller en chai latte. Den lekre serien fra HYGGE! inneholder økologisk chai latte og kakao med spennende smakskombinasjoner.

ESPRO

Klar kaffe og te, fri for grums med ESPRO stempelkanner

ESPRO stempelkannene er designet for å ta seg nøye av dine preferanser – kaffebønnen eller tebladet – og kombinere dem med det perfekte bryggemiljøet.

Witt Dome

Få den ultimate opplevelsen i naturskjønne omgivelser

Det er bygd to vakre Domer i området rundt Gødstrup, hvor den ene gir mulighet for store smaksopplevelser i samarbeid med Restaurant domæne, og den andre velvære og harmoni i samarbeid med Wessel Yoga.

Fisher&Paykel

Balanse, harmoni og enkelhet.

Det er essensen av Fisher&Paykels måte å tenke på. Produktene skal «gjøre en forskjell» - gjøre hverdagen enklere, så tiden kan brukes til det som virkelig betyr noe: Familie og venner.

ROIDMI

Gi støvet kamp

ROIDMI står for den nyeste teknologien innen ledningsfri støvsuging. Høy brukervennlighet, effektiv sugeevne og stilfult design. Et design som ROIDMI har høstet mange globale designpriser for.

BEABA

Din personlige spesialist innen babypleie

Det sies ofte at det ikke er enkelt å være foreldre… Så hvorfor ikke forenkle voksenlivet? I 30 år har BÉABA® ønsket å være tett på foreldre, ledsage dem og berolige dem under alle omstendigheter. Det innovative designet, brukervennligheten samt de mange mulighetene er med på å gjøre nybakte foreldres liv litt lettere.

Red Castle

Gi babyen din den beste starten i livet

Red Castle babyreder er utviklet i samarbeid med sykehus og klinikker. Et innovativt produkt basert på forskning.

Vtech

Markedets beste babyalarmer og videomonitorer

Enten du ønsker deg en tradisjonell babyalarm eller den mere avanserte løsningen med beroligende nattehimmel, vuggeviser, toveiskommunikasjon, videomonitor samt infrarødt nattkamera har vtech det perfekte produktet til deg.

Ecotronic

Et sterkt produkt for den prisbevisste forbrukeren.

Ecotronic er et populært hvitevaremerke med fokus på enkelhet, stilrent design og brukervennlighet. «Simpel Living», men uten å kompromisse.

tex–lock

Innovative og sikre sykkellåser

tex-lock er en tekstil-basert lås, konstruert i flere lag av høyteknologisk materiale som gjør den både fleksibel og lett, men samtidig like sikker som stål. Hvert lag tilfører sikkerhet på sin måte, som motstandskraft mot ild, boltesakser og sager.

Swandoo

Dedikert til barnesikkerhet og livsstilløsninger for familier

SAWANDOO hjelper familier med å oppnå en mer avbalansert og tilfreds livsstil. Førsteklasses produkter laget med stor kjærlighet. Av foreldre til foreldre.

Overade

Ta deg rundt i trafikken uten besvær

Nå trenger du ikke lenger å velge mellom frihet og sikkerhet. Overade har designet en sammenleggbar hjelm som får plass i vesken din, så du kan nyte neste tur uten besvær.

Coboc

Motion engineering

En el-sykkel som ikke ser ut som en el-sykkel. Det er visjonen Coboc ble skapt fra. Nysgjerrighet, kreativitet og lidenskap har drevet Coboc siden starten under mottoet: Motion Engineering.

nomadiQ

nomadiQ gjør det enklere å grille – overalt!

Lås den opp, fell ut foten og koble på gassen, så er du klar! Lettvektsdesignet (5,6 kg) og den komfortable skulderstroppen gjør nomadiQ enkel å ta medd overalt. Hvor vil du ta med din nomadiQ-grill?

PowUnity

GPS-anti-tyveribeskyttelse til el-sykler

BikeTrax er den beste GPS anti-tyveribeskyttelsen til dags dato – og den er skjult ved motoren på el-sykkelen.

Schrader Airsistant

Bedre sikkerhet - mer komfort

Schrader Airsistant er lette og slitesterke dekktrykksensorer montert på dekkventilen som overvåker lufttrykket og temperaturen på sykkeldekkene og overfører sanntidsdata via Bluetooth lavenergiteknologi til den eksisterende sykkelskjermen, en kompatibel sykkelcomputer eller en mobil APP (iOS eller Android).

Shapeheart

En unik magnetisk mobilholder

Shapeheart har udviklet et unikt koncept af magnetiske mobilholdere, der kan tilbyde den mest enkle og kompatible montering til cykler, løbehjul og løb.

TooA

Vores drøm: at lave ægte italiensk gelato i eget hjem – uanset hvor og hvornår, du ønsker det

Den der følelse af frisklavet, cremet og velsmagende gelato – den er intet mindre end uovertruffen. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at lave præcis det hjemme hos dig selv med TooAs revolutionerende teknologi.

by KlipKlap

Møbler der stimulerer børns motoriske udvikling

by KlipKlap skaber møbler og tilbehør, der stimulerer den motoriske udvikling hos børn, ligesom de inviterer til leg og nærvær mellem børn og deres forældre.

mill·one

Den kompromisløse manuelle kaffekværn

mill·one er tysk design lavet med hjerte og sjæl. Kollektionen består af to grundmodeller, der er skræddersyet til forskellige brugerpræferencer uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.