Everdure by Heston Blumenthal er en grillserie som ingen annen. I tett samarbeid med designere og teknikere var det Hestons misjon å skape den perfekte, moderne grillen.

Ved å kombinere nyeste teknologi og design-estetikk med brukervennlighet og omtanke, har han skapt en serie, som vil føre deg ut i nye opplevelser.

Fra lettantennelig trekull til bekvemmeligheten med gassgrill, er de alle blitt designet helt fra bunnen og opp - og vil endre ditt syn på grillmat for alltid.

Heston Blumenthal er en av verdens mest berømte kokker. Han gjør aldri noe rett etter boken, men tilfører derimot et streif av eventyr til alt han beskjeftiger seg med – og inspirerer en hel generasjon med matelskere.

Hans restaurant i Berkshire, The Fat Duck, har mottatt internasjonale hedersbevisninger og er blitt tildelt intet mindre enn 3 Michelin-stjerner. Heston selv ble tildelt en hederspris for sitt arbeid for britisk gastronomi av Dronning Elizabeth II.

Som medlem av både The Royal Society Chemistry og the Royal Academy of Culinary Arts, er Heston aldri en som følger boken. Ved å utfordre de tradisjonelle kulinariske grensene for matlaging og tilføre en fornemmelse av barnslig undring samt eventyr til alt han beskjeftiger seg med, har han inspirert en hel generasjon til å finne nytelse og underholdning i mat. Nå er Heston gått sammen med Everdure for å skape magi utendørs med et innovativt grillsortiment, som vil gjøre det enkelt at briljere for alle grillelskere.

Witt A/S er offisiell distributør av Everdure i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Thomas Rode

For gourmetkokken Thomas Rode er det å grille den mest autentiske måten å tilberede mat på, fordi den rå varmen stiller andre krav til matlaging på grill enn hva vi er vant til fra kjøkkenet. Møt ham her, og få hans beste tips til hvordan du kan ta grillmaten til et helt nytt nivå.

Mattias Hundebøll

For journalist og podcaster Mattias Hundebøll er det viktig å gjøre noe ekstra ut av hverdagsmaten. Det er enklere om sommeren når familien er samlet rundt grillen i hagen. Møt ham her og få tre gode råd til hvordan du kan skape magi med grillmiddagen.

Jon Daniel Edlund

For bake- og matentusiast Jon Daniel Edlund er sommeren – og særlig det å lage mat ute – noe helt spesielt: «For meg er kjøkkenet alltid det hyggeligste stedet å samles når jeg har gjester, og grillen fungerer perfekt som det utendørs samlingspunktet hvor det dufter helt fantastisk.»