Behold utsikten med en kul ventilator

Tilfør kjøkkenet ditt et eksklusivt designelement. En ventilator formet som et langt rør - stappfullt med nyttige funksjoner og detaljer. Det runde og enkle uttrykket tar mindre plass enn en tradisjonell firkantet modell og gir mer dagslys og utsikt.

Witt Tube er en frittstående ventilator som med sitt enkle og stilrene design passer perfekt inn i det moderne kjøkken. Ventilatoren har NoTouch betjening, dvs. at den betjenes helt uten berøring, så man unngår merker etter fettete fingre. 

Ventilatoren er utstyrt med fire utsugningshastigheter og LED-belysning, som gir et godt og behagelig arbeidslys mens du lager mat. Støynivået er lavt, på kun 40 dB (målt på laveste hastighet). Dessuten slås den av automatisk. 

Witt Tube er et kult statement til kjøkkenet ditt! Fås i sort, hvit eller messing.

Tips
Ved å kjøpe et kullfilter i tillegg kan du oppnå 98% rensingseffektivitet og ingen luktplager overhodet. Filteret kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen en gang i måneden - sammen med fettfiltrene – og deretter tørkes i en time i ovnen på 90 grader.

 

Veil. pris

Witt Tube NOK 14.999,-
Kulfilter NOK 1.299,-

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

10. november 2020

Når sort er mere enn en farge …

Stilren, nordisk eleganse begynner med SORT. Witt har designet en diskret helsort multifunksjonsovn med pyrolyse.Les mer

10. marts 2021

Liebherr kåret til best i test 3 ganger

Hvis noen fortsatt har vært i tvil, har det nå blitt fastslått enda en gang: Liebherr er rett og slett best. Uansett om det er kjøleskap, fryseskap eller kombiskap. Liebherr produserer markedets mest energi- og kvalitetsbevisste valg - til en god pri ... Les mer