Liebherr kåret til best i test 3 ganger

Hvis noen fortsatt har vært i tvil, har det nå blitt fastslått enda en gang: Liebherr er rett og slett best. Uansett om det er kjøleskap, fryseskap eller kombiskap. Liebherr produserer markedets mest energi- og kvalitetsbevisste valg - til en god pris.

Den norske test-siden Anbefaler.com* har nettopp kåret Liebherr til 3 ganger best i test. Helt konkret dreier det seg om følgende produkter:

  1. Kjøleskabet Liebherr KB4330
  2. Fryseskapet Liebherr SGN4335
  3. Kombiskapet Liebherr CNP4313

Testvinnerne inneholder flere av Liebherrs varemerke-teknologier:

  • BioFresh: Liebherr er pioner på denne teknologien som holder frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk og meieriprodukter ferske over lenger tid enn i konvensjonelle kjøleskap. 
  • DuoCooling: To separate kjølesystemer i kombiskabet CNP 4313, så luften i kjøl og frys ikke veksler mellom de to avdelingene. Matvarer tørker ikke ut, og lukt overføres ikke fra den ene avdelingen til den andre.
  • NoFrost-teknologien i fryseren holder matvarene friske lengre. Matvarer fryses med iskald, resirkulert luft, og den luftfuktigheten som måtte oppstå ledes ut av skapet. Avriming er en saga blott.

*) Hvem er ’Anbefaler.com
”Vi sammenligner og vurderer det vi mener er de beste, mest populære og mest overkommelige produktene på markedet. Vi utpeker testvinnere av hvitevarer, husholdningsprodukter og kjøkkenleverandører. Alt innhold produseres av oss selv med input fra produsenter, detailhandlere og profesjonelle.”

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

18. december 2020

Behold utsikten med en kul ventilator

Tilfør kjøkkenet ditt et eksklusivt designelement. En ventilator formet som et langt rør - stappfullt med nyttige funksjoner og detaljer.Les mer

1. juni 2022

Lengre holdbarhet i kjøleskapet handler om teknikk

Du går ikke på akkord, når du handler inn. Ferske varer i høy kvalitet finner veien til din handlevogn. Så ønsker du selvfølgelig også lengst mulig holdbarhet for varene dine hjemme i kjøleskapet. Les mer