Lengre holdbarhet i kjøleskapet handler om teknikk

Du går ikke på akkord, når du handler inn. Ferske varer i høy kvalitet finner veien til din handlevogn. Så ønsker du selvfølgelig også lengst mulig holdbarhet for varene dine hjemme i kjøleskapet.

Kjøle- og fryseskapsprodusenten, Liebherr er verdenskjent for sin innovative teknologi, som sikrer at de ulike typene matvarer oppbevares under de mest optimale forhold, så de verdifulle vitaminer og den fulle smaksopplevelsen bevares. Maten holder seg lengre, og matsvinn reduseres.

Nå er Liebherr på banen med et splitternytt sortiment av frittstående kjøle-/ fryseskap. Vanen tro i et superelegant og tidløst design og en eksepsjonell høy kvalitet.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. maj 2022

Slik får du vinen til å smake bedre

Veldig mange prioriterer et godt glass vin, også i hverdagen. Opplevelsen kan fort bli middelmådig, hvis vinen f.eks. har vært oppbevart i en hylle på kjøkkenet. Et vinskap gjør alle viner bedre - dyre som billige – og oppgraderer samtidig kjøkkenet ... Les mer

1. juli 2022

Slik blir kjøttet mere mørt og smakfullt

Det meste kjøtt som kjøpes i dag, er pakket kort tid etter slakting og partering, og har derfor ingen eller meget kort modning. Umodnent kjøtt mangler smak. I et DryAgeskab (kjøttmodningsskap) frigis den melkesyren, som er i alt kjøtt og som gir mere ... Les mer