100% aromatisk kaffeopplevelse – bare med ett trykk

Avanserte espressomaskiner er det nok av, men å brygge baristakaffe hjemme behøver ikke være en kompleks vitenskap. Skal det være enkelt og raskt uten å gå på kompromiss med resultat, kvalitet og design, bør du oppleve Witts nye helautomatiske espressomaskin. Det er kaffenytelse i toppklasse, for det er tenkt på alt.

Witt Premium Espresso Black er en elegant helautomatisk espressomaskin med integrert førsteklasses keramisk kaffekvern og melkeskummer. Til deg som ønsker ekte baristakaffe hjemme, men ikke orker jobben.

Uansett kaffepreferanse kommer vi ikke utenom at friskmalte bønner (bare duften!) er fundamentet for den optimale kaffeopplevelsen. Bønnebeholderen på Witt Espresso Premium Black er større enn normalt med en kapasitet på hele 350 g. Med to stabile varmeelementer (som på de profesjonelle maskinene) og et 19 bars pumpetrykk sikres en konstant brygging, optimal brygge- og serveringstemperatur og maksimal smak.  

Personlig kaffesmak

Witt Premium Espresso Black tilbyr 16 forskjellige forprogrammerte innstillinger som standard, men i tillegg kan du og familien justere styrke, temperatur, kaffe- og melkemengde og lagre alles helt egne yndlingssmaker. Maskinen husker alles personlige favoritter, så alle sammen alltid kan få kaffen akkurat som dere helst vil ha den. Den 7-tommer store touchskjerm med dansk/norsk/svensk/finsk meny gjør navigasjonen enkel og oversiktlig, og kan skreddersys med egne bilder og bakgrunner. Med tre utløp (kaffe, melk og vann) sikres bryggestabiliteten - og så kan du faktisk brygge kaffe og skumme melk samtidig.

Kaffenytelse i toppklasse

Leter du etter en toppmodell innen for helautomatiske espressomaskiner til private, utstyrt med de nyeste funksjoner og smarte teknologier, i et eksklusivt, lekkert design, så kan du stoppe letingen her. Du skal bare fylle på friske bønner, vann og ev. melk og la Witt Premium Espresso Black dosere, kverne, stampe og naturligvis brygge. Du er garanteret en full aromatisk kaffeopplevelse med minimal innsats hver gang. Dét er hverdagsluksus.

Veil. pris

  • Witt Premium Espresso Black: NOK 18.999,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

25. august 2022

Ekte baristakaffe hjemme hos deg selv - på markedets kuleste og mest geniale espressomaskin

Tamping, bryggeinnstillinger, doseringsmengde… Synes du espressobrygging er komplisert? Så er denne nyheten fra Sage det rette for deg. Veien fra bønne til kopp har aldri vært enklere. Les mer

11. oktober 2023

Lekkert håndlaget keramikk fra Teministeriet

Måne Ceramics Studio og Teministeriet har gått sammen og skapt det perfekte tekrus. Tidløst design, høy kvalitet og med naturen som midtpunkt. Rene, feminine former og farger. Nordisk estetikk til de stille øyeblikkene.Les mer