Ekte baristakaffe hjemme hos deg selv - på markedets kuleste og mest geniale espressomaskin

Tamping, bryggeinnstillinger, doseringsmengde… Synes du espressobrygging er komplisert? Så er denne nyheten fra Sage det rette for deg. Veien fra bønne til kopp har aldri vært enklere.

Sage er klar med intet mindre enn en sensasjon av en espressomaskin. Sage Barista Express Impress er en videreutvikling av bestselgeren, Barista Express. Nå kan du brygge enda bedre baristakaffe - raskere og enklere - på denne estetisk lekre espressomaskinen med ’assisted tamping’.

Maskinen har integrert kvern med hele 25 innstillinger for et jevnt resultat hver gang og naturligvis Sage’s anerkjente Thermocoil varmesystem med PID-temperaturkontroll, som sikrer nøyaktig og korrekt bryggetemperatur. Og manuell høytrykksmelkeskummer, som leverer uovertruffent silkemykt mikroskum.

Barista Express Impress har i tillegg intelligent dosering med kvernhukommelse; dvs. den korrekte mengde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ut fra den siste kverningen. Maskinen viser det korrekte nivået og viser også hvis det er nødvendig å korrigere (f.eks. ved behov for nye/andre bønner). Innstillingen huskes automatisk til neste kopp. Helt genialt!

Nå er det slutt på å slite med tampingen. Med ’assisted tamping’ er du garanteret et nøyaktig 10 kg. trykk hver gang. I tillegg med et profesjonelt 7 graders barista-twist for en 100% jevn overflate.

Gled deg til å nyte en perfekt friskbrygget kopp cafékaffe hjemme - helt ukomplisert og uten søl. Dessuten er maskinen er sann fryd for øyet. Sage Barista Express Impress - bygget til å imponere!

--

Third Wave Coffee og Sage
Når det handler om Third Wave-spesialkaffe hjemme, kommer man ikke utenom Sage. Hemmeligheten bak Sages populære maskiner er de fire grunnstener:

  1. Portafilter i en størrelse, som rommer den ideelle mengde i på 18-22g for rik, fyldig smak
  2. Optimalt 9 bartrykk for en uimotståelig konsistens
  3. Nøyaktig 93 ° C vanntemperatur for en perfekt, avbalansert brygging
  4. Kraftig damp, kalibrert til silkemykt mikroskum

Veil. pris

NOK: 9999,-

Fås i utvalgte butikker fra september 2022.

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

21. juni 2021

Reduser matfallet ditt

Si hei til din nye bærekraftige venn på kjøkkenet... Sage har utviklet en genial kompostbeholder, Sage Food Cycler, til kjøkkenet ditt, som forvandler matavfallet ditt til luktfri, tørkete økochips på under 4 timer. En kjærkommen og opplagt håndsr ... Les mer

24. april 2023

100% aromatisk kaffeopplevelse – bare med ett trykk

Avanserte espressomaskiner er det nok av, men å brygge baristakaffe hjemme behøver ikke være en kompleks vitenskap. Skal det være enkelt og raskt uten å gå på kompromiss med resultat, kvalitet og design, bør du oppleve Witts nye helautomatiske espres ... Les mer