Rens luften for skadelige virus, bakterier og muggsopp

100% naturlig, bærbar luft- og overflaterenser. VBreathe forbedrer inneklimaet radikalt, da den effektivt bekjemper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflater - i rom på opp til 16 m2.

VBreathe kan uten å nøle kalles verdens mest teknologisk avanserte* bærbare innendørs luft- og overflaterenser. Den reduserer og uskadeliggjør de virus, bakterier, mikrober, muggsopp, PM2.5 og patogener den kommer i nærheten av. I luften foregår det ved filtrering, og på overflater spres naturlig mikrodamp basert på rene, australske, eteriske oljer, som kapsler inn og dreper de skadelige partiklene.

Intelligente sensorer registrerer straks forekomsten av uønskede partikler i rommet. En opplyst farget ring midt på apparatet informerer om luftkvaliteten, som for øvrig også kan ses i Air Chain Control appen. 

VBreathe er produsert i Australia og er av høy kvalitet fra innerst til ytterst. Gjennomtestet og dokumentert av et stort antall uavhengige laboratorier og universiteter bl.a. Dansk Teknologisk Institut, Eurofins, The University of Sidney, Bell Laboratories, Asure Quality. 

Spesifikasjoner

  • Luftrenser + luftavgiftningsenhet
  • Naturlig luftdamp fanger patogener i luften
  • Reduserer virus uten at luften må passere gjennom apparatet
  • Helt naturlige ingredienser fra Australia
  • Bærbar
  • Sertifisert som 100 % matsikker
  • Uavhengig testet av ledende australske universiteter og laboratorier

Veil. salgspris

VBreathe Tasman NOK 6.499,- 
Inkl. 3 stk. VActive Gel-patroner og 2 stk. HEPA-filtre

Witt A/S er offisiell distributør av VBreathe i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgia, Nederland og Luxemburg.​ *) En naturlig og effektiv kombinasjonsteknologi, hvor filtrering med HEPA-filter kombineres med en essentiel gel-teknologi. **) Kassen inneholder: 1 stk. VBreathe Tasman innendørs luftrenser inkl. 3 stk. VActive Gel-patroner, 2 stk. HEPA-filtre, 1 stk. strømadaptor, 1 stk. USB-kabel.
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

30. juni 2020

Hjelp deg selv med dine muskelspenninger – enkelt, raskt og sikkert!

Med den intelligente massasjepistolen, Witt Super Hit™ Master, får du en dyptgående muskelmassasje, som løsner spenninger etter stress, ensidig og belastende arbeid, trening samt lindrer ømhet.Les mer

8. juni 2021

VI VET hvem som vinner EM … GJØR DU?

OPPROP! Til alle fotballfans … Endelig går EM av stabelen, som vi har ventet på så lenge. Stemningen bygger seg opp og spenningen stiger. Følg med live og finn vinneren sammen med ROOMBerto Carlos.Les mer