Witt kjøper etablert virksomhet i sportsbransjen

Witt kjøper Viborg-virksomheten, active aid, som flytter til Gødstrup og blir en integrert del av Witt-konsernet.

Med kjøp av active aid styrker Witt sin posisjon som leverandør til trenings- og sportsmarkedet og ikke minst på området for attraktive kurs, utdannelser samt å kunne tilby nye treningsformer til en bransje som er i rivende utvikling.

Med over 14 år i bransjen er active aid en veletablert leverandør av treningssystemer, produkter og utdannelser til den danske treningsindustri, fysioterapeuter og andre behandlere. active aid er spesialist i utvalgte, sterke merker, bl.a. TRX®, YBELL®, Trigger Point™, GUN-eX® og BOSU®, og driver samtidig en nokså omfattende kursvirksomhet, hvor de underviser både fitness-instruktører og personlige trenere, så de kan bruke de forskjellige treningssystemene på sine medlemmer og klienter.

Å samle de to virksomhetene under samme tak vil utvide synergien mellom de to virksomhetene, både i forhold til produktporteføljen, men også i tilgangen til markedet og måten merker og produkter presenteres på. Witts posisjon på sports- og treningsmarkedet blir gjennom oppkjøpet styrket markant på utdannelses- og kursdelen, samtidig med at active aid’s aktiviteter løftes med tilgangen til Witts fasiliteter, kompetanse og ressurser.

Flytter til Gødstrup
Rett etter nyttår flytter hele active aid inkludert de to tidligere eiere, Anette og Kim Grandahl Papsø, fra Viborg til Gødstrup, hvor Anette og Kim blir satt i spissen for å utvikle Witt og active aid’s samlede portefølje av sports- og treningsmerker. I løpet av første halvår 2024 flyttes kursaktivitetene også til Witt, når det nye innredete kurs- og treningslokalet står klart. 

”Kim og Anette er spesialister innen trenings- og sportsutstyr samt ikke minst utdannelse og kurs. Vi ser frem til å få glede av deres store kunnskap og kjennskap til markedet innen et raskt voksende marked, som vi selv nylig har beveget oss inn på, ” forteller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.

Witt, en stor muskel
Kim Grandahl Papsø, eier, active aid: ”Vi kjenner Witt fra bransjen og mediene og har selvfølgelig fulgt nøye med på deres sterke vekstreise. Det er slett ingen tvil om at Witt er den store muskelen, som er nødvendig for å kunne innfri active aids’ fulle potensiale’. Med Witts sterke posisjon innen distribusjon, logistikk og marketing kan vi komme lenger med alle de fantastiske treningsproduktene, som nå samles under en spennende portefølje.”

”Dessuten er det ingen hemmelighet at vi gleder oss til å bli en del av en større virksomhet og ser frem til å få mere styrke til virksomheten ved hjelp av den sterke motoren som Witt er. Vi kommer til å sette et mere markant avtrykk i denne bransjen gjennom samarbeidet med alle dyktige medarbeidere hos Witt. De har noen fantastiske omgivelser og fasiliteter, som vil komme våre nåværende og fremtidige kunder til glede, ” forteller Kim Grandahl Papsø.

Den perfekte match
”Første gang jeg møtte Kim og Anette, kunne jeg føle den perfekte match med det samme. Ikke bare i forhold til produkter, men i like stor grad menneskelig. active aid er anerkjent i bransjen, og jeg er sikker på at kombinasjonen av Witt, active aid, Anette og Kim kan løfte den samlede forretningen innen for kategorien og være med på å sette nye rammer for hvordan det kan jobbes med trenings- og sportsmarkedet,” slutter Kasper Witt.

For ytterligere informasjon

Kasper Witt
Business Development & Investment Director, Witt, [email protected]

Kim Grandahl Papsø
Eier og gründer, active aid, [email protected]

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

28. maj 2021

Rens luften for skadelige virus, bakterier og muggsopp

VBreathe forbedrer inneklimaet radikalt, da den effektivt bekjemper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflater - i rom på opp til 16 m2.Les mer

5. marts 2024

Witt overtar distribusjonen av Lelit og Baratza

Italienske Lelit og amerikanske Baratza er to tungvektere i markedet for profesjonell espressobrygging til private. Med overtagelsen av distribusjonen pr. 1.3.2024 gleder Witt seg til å ta kundene med på den videre kaffereisen.Les mer