Hjelp deg selv med dine muskelspenninger – enkelt, raskt og sikkert!

Med den intelligente massasjepistolen, Witt Super Hit™ Master, får du en dyptgående muskelmassasje, som løsner spenninger etter stress, ensidig og belastende arbeid, trening samt lindrer ømhet. Den er praktisk, ledningsfri og guider deg hele veien. Best av alt – du kan bruke den hjemme hos deg selv – i ro og mak.

Witt A/S er på banen med en ny kvalitets-massasjepistol, som på intelligent vis hjelper arbeidsrelaterte muskelspenninger og ømhet etter trening. Den er særlig effektiv ved:

  • Muskelspenninger i nakke, skuldre, albue og underarm
  • Muskelspenninger i ryggen (unikt massasjehode gjør sikker massasje mulig på begge sider av ryggsøylen
  • Ømme muskler etter trening (legg, lår, rumpe, fotbuene og skuldre)

Witt Super Hit™ Master massasjepistol er utstyrt med revolusjonerte funksjoner, som gir deg den sikkerheten, brukervennligheten og komforten du har behov for. Dermed kan du føle deg helt trygg, når du selv kan løse opp dine muskelspenninger etter en lang arbeidsdag eller hard trening, med Witt Super Hit™ Master massasjepistol.

Witt Super Hit™ Master – vinder af IF Design Award 2020

Profesjonell massasje hjemme hos deg selv – hvor som helst og når som helst…

Massasjepistolen gir deg profesjonell behandling, hvor den på intelligent vis registrerer det valgte massasjehodet, og systemet konfigureres automatisk etter dette. Med stemmestyringen blir du kyndig veiledet, og du vet derfor alltid, om du har valgt det rette massasjehodet.

Witt Super Hit™ Master er utstyrt med et tydelig og brukervennlig display, som viser slagstyrke, nedtelling, hastighet, batterinivå og det valgte massasjehodet, samt hvor på kroppen det bør benyttes. Massasjepistolen er videre utstyrt med intelligent gjenkjennelse av muskler og knokler, hvilket garanterer deg sikker bruk av apparatet.

Witt Super Hit Master er solid utført i fuktsikkert materiale med dynamisk kraftbalansering, som gir støysvak massasje. Innbygget, ladbart litiumbatteri, ergonomisk grep og brukervennlig, elektronisk display. Fem utskiftbare massasjehoder til forskjellige typer massasje medfølger.

Veil. pris

Witt Super Hit™ Master NOK 4.499,-

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

7. januar 2019

Koketopp med innebygget ventilator. Genialt!

Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en intelligent induksjonskoketopp og ventilator i samm ... Les mer

28. maj 2021

Rens luften for skadelige virus, bakterier og muggsopp

VBreathe forbedrer inneklimaet radikalt, da den effektivt bekjemper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflater - i rom på opp til 16 m2.Les mer