I mørket blir alt lyst

Når du sykler, har sikkerheten størst prioritet. Du må ha tilstrekkelig lys for å kunne se og navigere i omgivelsene, samtidig som du skal være 360° synlig i trafikken. Hvis uhellet er ute, trenger du rask hjelp. Med en Livall sykkelhjelm får du alt det, pluss enda litt til …

Den prisvinnende smart-hjelmen Livall EVO21 med brukervennlig og intelligent app, gir deg unik trygghet med tre funksjoner i ett produkt. Du får den sikkerheten du trenger på sykkelen – uansett om du liker korte koseturer eller er topptrent mosjonist.

360 ° synlighet

Med EVO21 får du optimal synlighet i trafikken, da hjelmen er utstyrt med et kraftig for- og baklys samt blinklys og stopplys, som er synlig fra alle vinkler. Forlykten lyser i en vinkel på 41°, noe som gir deg perfekt lys uansett hvordan posisjonen på sykkelen er.

Luftig lettvekter

Livall EVO21 gir opptil 30 % mer ventilasjon sammenlignet med tidligere modeller, og med en vekt på bare 350 g sikres en lett og behagelig sykkeltur.

Maksimal sikkerhet

Livall-hjelmene er utstyrt med en patentert SOS-teknologi. Det betyr at din valgte kontaktperson øyeblikkelig mottar beskjed i form av en SMS med GPS-koordinater hvis du skulle komme ut for et fall eller uhell. EVO21 er i tillegg utstyrt med håndfri mobilbetjening.

Livall tilbyr et bredt sortiment av prisvinnende sykkelhjelmer, alle med et lekkert design, høy kvalitet, optimal komfort samt maksimal sikkerhet. Med Livall får du en hjelm som både du og medtrafikantene dine vil elske.

 

Veiledende utsalgspris

Livall EVO21: NOK 1399,-

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. december 2021

Holiday Tree-funksjon – hold juletreet i sikkerhet og barnålene vekk fra gulvet

iRobot Roomba j7/j7+ gjenkjenner juletreet ditt og navigerer utenom. Den oppretter automatisk en Clean Zone under treet og støvsuger de gjenstridige barnålene når det trengs. Les mer

1. marts 2022

Segway-Ninebot introduserer Premium KickScootere – de mest kraftfulle og teknisk avanserte el-sparkesykler noensinne

Segway-Ninebot er fortsatt markedsledende når det gjelder el-sparkesykler. På grunn av stadig skiftende forbrukerbehov utvider Segway-Ninebot nå sitt allerede omfattende sortiment. Les mer