Holiday Tree-funksjon – hold juletreet i sikkerhet og barnålene vekk fra gulvet

iRobot Roomba j7/j7+ gjenkjenner juletreet ditt og navigerer utenom. Den oppretter automatisk en Clean Zone under treet og støvsuger de gjenstridige barnålene når det trengs.

Julen står for døren, og det betyr som vanlig travelhet med gaveinnkjøp, pynting, julekos samt ekstra grundig julerengjøring.

iRobot ønsker å bistå og presenterer nå nye funksjoner som kan hjelpe deg gjennom den stressende førjulsperioden. Med den seneste oppdateringen av iRobot Genius løftes Roomba j7 og j7+ robotstøvsugerens intelligens til neste nivå, da den nå kan identifisere og navigere utenom juletrær, sko og strømper.

Med disse nye funksjonene kan du konsentrere deg om andre og hyggeligere ting i denne søte juletid, vel vitende at hjemmet ditt alltid er klart til gjester.

  • Holiday Tree-funksjon – Elsker du også ekte juletre, men blir gal av alle barnålene på gulvet? Nå kan du be Roomba j7 og j7+ fjerne de irriterende og gjenstridige barnålene. Med iRobot Genius foreslår roboten automatisk en Clean Zone rundt juletreet og en Hold unna-sone i midten. Dermed beskyttes juletreet, samtidig som du slipper alle nålene på gulvet.
  • Unngår intelligent sko og strømper – Får du gjester i julen? Det betyr ofte flere sko i entreen. Roomba j7/j7+ kan nå identifisere sko og strømper og unngå dem på en intelligent måte. Herved utvides altså listen over ting robotstøvsugeren vet at den skal unngå – fra ledninger og etterlatenskaper fra kjæledyr til også å inkludere juletrær, sko og strømper.
  • Enkel overføring av Smart Maps – God nyhet til dem som ønsker seg en ny iRobot i julegave. Nå er det enkelt og problemfritt å overføre Smart Map fra robot til robot (inkl. robotgulvmoppen Braava jet m6). Dermed kjenner den nye roboten hjemmet ditt allerede fra start, og er klar til å gå i gang. Som om den alltid har vært en del av familien.

Nyt julen og alle dens gleder, mens iRobot Roomba j7/j7+ tar seg av rengjøringen for deg, slik at du får mer tid til deg selv, familien din og den deilige tiden.

Veil. utsalgspris:

  • iRobot Roomba: j7: NOK 8.599, -
  • iRobot Roomba: j7+: NOK 11.499, -
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

5. november 2021

Årets robotstøvsuger håver inn priser i hopetall

iRobot Roomba j7+ er kåret til «Årets produkt 2021/2022» av Elektronikkbransjen, og har vunnet danske idenyts «Bolig Favoritter 2021». Les mer

3. februar 2022

Enkel løsning på vårrengjøringen

Roidmi RS70 gjør rengjøringen vesentlig lettere. Toppmodellen tilbyr best mulig rengjøringsevne, forbedret batterikapasitet samt elektrisk moppemunnstykke med automatisk rensestasjon. Perfekt til vårrengjøringen.Les mer