Enkel løsning på vårrengjøringen

Roidmi RS70 gjør rengjøringen vesentlig lettere. Toppmodellen tilbyr best mulig rengjøringsevne, forbedret batterikapasitet samt elektrisk moppemunnstykke med automatisk rensestasjon. Perfekt til vårrengjøringen.

Den ledningsfrie støvsugeren Roidmi RS70 gir deg stor fleksibilitet når det gjelder rengjøring under kjøkkenbordet etter frokosten, av områder som er vanskelig å komme til, ¬både oppe og nede, samt enkel og effektiv rengjøring av bilen. Den er utstyrt med en Soft Roller V-børste til alle overflater, one-touch-tømming av støvbeholderen samt sensorstyrt LED-belysning. En perfekt alt-i-en støvsuger til hjelp i hverdagen samt til den nærstående vårrengjøringen.

Optimal rengjøringsevne

Roidmi RS70 er utstyrt med avansert og innovativ teknologi som sikrer deg lett og uanstrengt rengjøring av gulvet. På grunn av den unike syklonteknologien og kraftige karbonfrie motoren sikres du støvsuging uten tap av sugestyrke, kraftig ytelse, lengere levetid samt redusert støynivå.

Forbedret batterikapasitet

Det nye BMS-X 2.0-batterisystemet med forbedrede LG/Samsung litiumbatterier sikrer en driftstid på hele 80 minutter på standardnivå. Dette tilsvarer støvsuging av hele 450 m2 på én opplading.

Hold gulvene dine skinnende rene med det elektriske moppemunnstykket

Moppemunnstykket til RS70 er utstyrt med bionisk dryppteknologi som hindrer lekkasje, og SmartChip-teknologi til kontroll av vanntilførselen, slik at mopperondellene holdes konstant fuktige, men ikke våte. Dermed er gulvet tørt igjen med én gang.

Med to roterende mopperondeller oppnår du kombinert støvsuging og gulvmopping som fjerner selv gjenstridige flekker og sølt væske. Som tilbehør følger det med en automatisk rensestasjon som renser og tørker moppemunnstykket etter bruk. Enkelt og praktisk.

 

Veil. utsalgspris

Roidmi RS70: NOK 5.499,-

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. december 2021

Holiday Tree-funksjon – hold juletreet i sikkerhet og barnålene vekk fra gulvet

iRobot Roomba j7/j7+ gjenkjenner juletreet ditt og navigerer utenom. Den oppretter automatisk en Clean Zone under treet og støvsuger de gjenstridige barnålene når det trengs. Les mer

15. februar 2022

iRobot introduserer P.O.O.P. Pet Owner Officiel Promise – et løfte til deg om katastrofefri rengjøring

Med de nye robotstøvsugerne Roomba® j7/j7+ trenger ikke uhell å føre til katastrofe. Robotstøvsugerne er nemlig utstyrt med et frontkamera og bruker PrecisionVision-navigasjon til å gjenkjenne og unngå etterlatenskaper fra kjæledyr.Les mer