Segway-Ninebot introduserer Premium KickScootere – de mest kraftfulle og teknisk avanserte el-sparkesykler noensinne

Segway-Ninebot er fortsatt markedsledende når det gjelder el-sparkesykler. På grunn av stadig skiftende forbrukerbehov utvider Segway-Ninebot nå sitt allerede omfattende sortiment.

Norge, 1. mars 2022 - Ved å introdusere smartere funksjoner, et bredere sortiment og slankere design samt med bruk av en rekke nye teknologier, fortsetter Segway-Ninebot sin dominerende fordel på dette området. Lanseringen inkluderer den spennende nye Ninebot KickScooter D-serien, en etterfølger til ZING-serien, og to Premium Segway KickScooter-serier: P-serien og GT-serien.

Den helt nye Ninebot KickScooter D-serien – pendling gjort enkelt og rimelig

Den nye Ninebot D-serien er dedikert til forbrukerglede. Serien består av tre modeller som er skreddersytt til forskjellige behov. Modellene heter D18E, D28E og D38E – tallet i modellnumrene refererer til rekkevidden for hver modell. Videre er de forskjellige når det gjelder kraft, evnen til å klare stigninger, batterikapasitet og ladetid. De er utstyrt med 10” luftdekk med anti-skli for bedre veigrep samt en mer behagelig kjøreopplevelse. Det dobbelte bremsesystemet som består av en elektronisk brems foran og en trommelbrems bak, gir deg større sikkerhet. Ninebot D-serien er Segway-Ninebots hittil mest prisgunstige KickScooter. Fargen er svart med en frisk rød nyanse. I de samme fargene kommer også Ninebot ZING C15E, en ny el-sparkesykkel beregnet for unge mennesker.

Segway KickScooter P65: pendling med høyere yteevne

Segway KickScooter P65 utgjør den nye standarden for pendling. Den har en rekkevidde på opptil 65 kilometer og spesialdesignede 10,5” SegPower CrossSeason-dekk, noe som sikrer deg et sklisikkert og optimalisert veigrep, uansett værforhold. I tillegg har den to slags bremsesystemer, en skivebrems på forhjulet og en elektronisk bakbrems samt bakhjulstrekk for enda bedre kjøreopplevelse. Den er videre utstyrt med en rekke smarte funksjoner, som f.eks. NFC-teknologien som bl.a. gir deg mulighet til å låse / låse opp KickScooteren med smarttelefonen. I tillegg sørger det integrerte blinklyset foran og bak på E-modellen for enda sikrere kjøring.

Segway KickScooter P100S: pendling to the max!

Segway KickScooter P100S har en imponerende rekkevidde på opptil 100 km på en enkelt lading. Den er utstyrt med spesialdesignede 10,5” anti-skli SegPower CrossSeason-dekk som takket være et gelelag inni dekkene minimerer risikoen for punktering. Videre vil støtdempere foran og bak samt tre bremsesystemer (forhjul: skive, bakhjul: skive og elektronisk) resultere i en mer jevn og sikker kjøring. Alle de smarte funksjonene som NFC-teknologi, integrert blinklys og mye mer kombineres for å skape en overlegen kjøreopplevelse.

Segway GT-serien: Premium og High-tech

Segway KickScooter GT1E løfter nivået for el-sparkesykler. Den har en topphastighet på opptil 25 km/t og en rekkevidde på 70 km. Den klarer en maks. belastning på 150 kg og er utstyrt med bakhjulstrekk for en overlegen opplevelse. Videre har den skivebrems foran og en elektronisk bakbrems, 11,5-tommer store slangeløse pneumatiske dekk som reduserer risikoen for punkteringer. Den har i tillegg integrert blinklys og, unikt for GT1E, et tøft fullfarget LED-display.

Segway KickScooter GT2E: den ultimate KickScooter-crossover

Segway KickScooter GT2E er den mest kraftfulle og avanserte KickScooteren som noensinne er lansert, med en rekkevidde på opptil 90 km. Det er den beste terrenggående KickScooteren, takket være støtdemperne foran og bak med justerbar hydraulisk avfjæring. Dual-motorene gir deg mulighet for en mer atletisk håndtering, fylt med kraft og adrenalin. Fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder og en topphastighet på 70 km/t til bruk på private baner. Den klarer en maks. belastning på 150 kg og er utstyrt med tre bremsesystemer (forhjul: skive, bakhjul: skive og elektronisk) for best mulig sikkerhet. Og sist, men ikke minst byr den på integrert blinklys og verdens første gjennomsiktige PMOLED-display på en el-sparkesykkel.

Et nytt spesialtilbehør for å gjøre din KickScooter komplett

Vi introduserer et spesielt blinklystilbehør med et trådløst unikt design for å øke sikkerheten på veien. Blinklyset kan plasseres både foran og bak på KickScooteren og er kompatibelt med de fleste av Segway-Ninebot KickScootere som er tilgjengelig på markedet. Perfekt for ytterligere trafikksikkerhet ved bruk av KickScooter på offentlige veier.

Kommer snart: en ny eScooter …

I mars 2021 lanserte Segway-Ninebot innovative eScootere og eMopeder i L1e-kategorien. I andre halvdel av 2022 vil vi lansere en ny modell i L3e-kategorien med enda flere smarte funksjoner som gir en brukeropplevelse i særklasse. Stay tuned for ytterligere informasjon.

Tilgjengelighet

I mars 2022 vil Ninebot KickScooter D-serien være tilgjengelig for forhåndsbestilling i nettbutikken, og blir deretter tilgjengelig i butikkene. I Q2 lanseres vår første GT-modell, Segway KickScooter GT1E. P65 og GT2E vil etterfølgende bli tilgjengelig i begynnelsen av Q3, og P100S i Q4.

 

 

 

 

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

7. december 2021

I mørket blir alt lyst

Når du sykler, har sikkerheten størst prioritet. Du må ha tilstrekkelig lys for å kunne se og navigere i omgivelsene, samtidig som du skal være 360° synlig i trafikken. Hvis uhellet er ute, trenger du rask hjelp. Med en Livall sykkelhjelm får du alt ... Les mer

27. februar 2023

Segway-Ninebot lanserer ny eScooter, ny Gokart og 4 nye KickScooter-serier

Med de nye modellene styrker Segway-Ninebot sin posisjon innen mikromobilitetsløsninger, samtidig som de også går inn i nye markeder i 2023. Les mer