iRobot lanserer iRobot OS - Det mest gjennomtenkte intelligente operativsystem til dags dato

iRobot OS tilbyr flere kjæledyrsfunksjoner, forstår flere stemmekommandoer og har gjenkjent flere objekter enn noen annen robot.

Norge, juni 2022 - iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), ledende innen husholdningsroboter lanserer nå iRobot OS, en videreutvikling av Genius Home Intelligence-plattformen. iRobot OS tilbyr et nytt nivå innen forbrukerkomfort for å sikre et renere, sunnere og smartere hjem. Ved å kombinere iRobots voksende base bestående av mer enn 20 millioner solgte WiFi-tilkoblede enheter, en unik forståelse av hjemmemiljøet samt en avansert computervisionsplattform, muliggjør iRobot OS allerede over 2,7 millioner rengjøringsoppdrag hver eneste dag rundt om i verden.

"I takt med at iRobot utvider sitt økosystem av WiFi-tilkoblete roboter og intelligente hjemmeenheter, legger vi en strategisk vekt på overlegen softwareintelligens levert av effektiv, lekkert designet hardware," sa Colin Angle, styreformann og administrerende direktør for iRobot. "iRobot OS bringer det til liv og muliggjør produkter som forstår hjemmemiljøet, respekterer kundenes preferanser og intuitivt kobler til det smarte hjems økosystem for å få arbeidet gjort. iRobot OS lar våre roboter bli klokere og dermed rengjører enda mer effektivt over tid samt levere verdifulle nye funksjoner og funksjonalitet, som kommer alle kunder til gode, inklusive kjæledyreiere, travle familier og de som ønsker å få mest mulig ut av sine stemmeassistenter. Dette er bare begynnelsen, og vi ser frem til fortløpende å bygge videre på iRobot OS og gi kundene enda flere gjennomtenkte måter å rengjøre på i de kommende måneder og år."

Flere kjæledyrsfunksjoner enn noen annen robot
Førstevalg for kjæledyreiere, og den eneste robot som garanterer at den identifiserer og unngår etterlatenskaper (i fast form) fra kjæledyr – Roomba j7 og j7+ robotene powered by iRobot OS har flere kjæledyrfunksjoner enn noen annen robot. Med kjæledyrsentrerte funksjoner som kjæledyrslås og adgang-forbudt soner, som forhindrer roboten i å rengjøre rundt bl.a. mat- og vannskåler samt intelligente forslag som anbefalte rengjøringsplaner i røytesesongene, er iRobots produkter perfekte for deg med kjæledyr.

Har gjenkjent og unngått flere objekter enn noen annen robot1
Robotstøvsugerne Roomba j7 og j7+, powered by iRobot OS, som er i stand til å unngå sko, sokker, ledninger, hodetelefoner, klær, håndklær og etterlatenskaper (i fast form) fra kjæledyr, har registrert mer enn 43 millioner gjenstander i folks hjem. Med en computervisionsplattform, som for øyeblikket er i stand til å gjenkjenne over 80 vanlige objekter2, vil iRobot OS fortsette med å gjøre det mulig for Roomba j7-serien å identifisere og unngå enda flere objekter i fremtiden, så du ikke trenger å bruke tid på rydding før støvsugingen settes igang. Denne revolusjonerende funksjonalitet har banet veien for at Roomba j7-serien har blitt den bestselgende robot i både USA og Japan siden lanseringen i september 2021.

Forstår flere stemmekommandoer enn noen annen robot
Med ca. 600 understøttede Alexa®-, Google Assistant- og Siri-kommandoer leverer iRobot OS de mest fleksible stemmeaktiverte rengjøringsmuligheter og forstår flere stemmekommandoer enn noen annen robot3. iRobot OS powered roboter kan rengjøre spesifikke rom ved hjelp av stemmen din, og de er de eneste som kan få beskjed om å rengjøre målrettede områder som "rundt sofaen".

--

1 Utelukkende US-marked. Estimering basert på robotstøvsugersalgsvolum på det amerikanske markedet (september 2021 - april 2022).
2 Robotadferd er objektavhengig.
3 Fungerer med Alexa og Google Assistant-aktiverte enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller dets tilknyttede selskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC. Siri er et registrert varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA samt andre land og regioner.

 --

Om iRobot Corp.
Robot®, verdensledende merke innenfor husholdningsroboter, designer og bygger roboter, som inspirerer mennesker til å rekke mer i og utenfor hjemmet. iRobot® skapte kategorien av husholdningsroboter med introduksjonen av Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhet som har solgt mer enn 40 millioner husholdningsroboter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er utstyrt med proprietære teknologier og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon. iRobots® ingeniører bygger et økosystem av roboter og teknologier for å muliggjøre det smarte hjem. For mer informasjon om iRobot®, vennligst besøk www.irobot.no

--

Til iRobot-investorer
Visse utsagn i denne pressemeldingen, som ikke er basert på historisk informasjon, er fremtidsrettede utsagn som er gitt i henhold til ”safe habour” i lovens bestemmelser ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995.” Denne pressemeldingen inneholder uttrykkelige eller underforståtte fremtidsrettede utsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til nye produkt-funksjoner, herunder funksjoner som øker produktets yteevne over tid. Disse utsagn er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en rekke risiki og usikkerheter, hvorav mange er uten for vår kontroll, hvilket kan medføre at de faktiske resultater avviker vesentlig fra de som er vurdert i disse fremtidsrettede utsagn. Eksisterende og potensielle investorer advares om ikke å legge unødvendig tillit til disse fremtidsrettede utsagn, som bare gjelder nå. iRobot påtar seg ingen forpliktelse til å oppdatere eller revidere opplysningene i denne pressemeldingen, hva enten det er som et resultat av ny informasjon, fremtidige begivenheter eller omstendigheter, eller andre omstendigheter. For ytterligere videreformidling av disse og andre risiki, som iRobot står overfor, se videreformidling inneholdt i våre offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uten begrensning, vår seneste årsrapport på formular 10-K.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

21. juni 2022

iRobot introduserer robotstøvsugerne Roomba® i5 og i5+

Med Imprint Smart Mapping sikrer disse robotene deg en kraftig støvsuging, tilpasset dine behov. En robotstøvsuger som virkelig gir deg en enkel rengjøring.Les mer

27. september 2022

iRobot introduserer verdens mest avanserte 2-i-1-robotstøvsuger og -gulvmopp med intelligent iRobot OS 5.0 operativsystem

Den første virkelig håndfrie 2-i-1-modellen med en mopp som løfter seg helt vekk fra gulvteppet. Roomba Combo™ j7+ støvsuger og mopper samtidig uten risiko for våte uhell. Med iRobot OS 5.0 unngår j7-serien enda flere gjenstander, rengjør enda fl ... Les mer