iRobot introduserer robotstøvsugerne Roomba® i5 og i5+

Med Imprint Smart Mapping sikrer disse robotene deg en kraftig støvsuging, tilpasset dine behov. En robotstøvsuger som virkelig gir deg en enkel rengjøring.

Stefan Bernard, General Manager iRobot EMEA, sier: "Med Roomba i5 og i5+ utvider vi ikke bare sortimentet av mellomklasseroboter, som alle karakteriseres av enestående intelligens, kraftig rengjøringsytelse samt god verdi for pengene. Vi utvider med to helt nye roboter, som på grunn av iRobots Home Intelligence-software, tilbyr større personalisering og kontroll."

Be Roomba i5/i5+ rengjøre de rommene du ønsker
Med Imprint Smart Mapping kan du opprette tilpassede Smart Maps, som betyr at du kan be roboten støvsuge spesifikke rom* via iRobot Home-appen eller din foretrukne stemmeassistent. Du kan også få estimerte rengjøringstider samt opprette rengjøringsrutiner basert på dine foretrukne tidsplaner, rom og automatiseringer.

Automatisk tømming av robotens støvbeholder
Du kan glemme alt om støvsuging i flere måneder av gangen med Clean Base® Ekstern støvbeholder. Roomba i5+ robotstøvsugeren tømmer automatisk sin støvbeholder i en AllergenLock™-pose, som fanger 99 % av pollen og mugg. Støvsugerposen kan inneholde støv og skitt fra opptil 60 dagers rengjøring.

Navigerer målrettet og logisk
Roomba i5/i5+ robotstøvsugere navigerer i rette linjer på grunn av avanserte gulvsporingssensorer. Med Gjenopplad og Gjenoppta-funksjonen gjenopplades Roomba i5/i5+ automatisk, og ble den ikke ferdig med jobben, vender den tilbake der den slapp for å avslutte det.

Intelligent og effektiv rengjøring
Opplev en omfattende rengjøring med Dual Multi-Surface gummibørster og 10x Power-Lifting Suction** som sørger for at støv, smuss og dyrehår ikke har noen gjemmesteder. Godt supplert av sidebørsten, som rengjør langs vegger og i hjørnene.

Din robot blir klokere og klokere
Roomba i5 og i5+ har fordel av iRobots nyeste Home Intelligence-software, som gir deg intelligente kart-, stemme- og appfunksjoner. Dette inkluderer barne- og kjæledyrslås, forstyr ikke samt romspesifikke rengjøringspreferanser. Med automatiske softwareoppdateringer vet du at din Roomba i5/i5+ hele tiden blir klokere, idet den får nye funksjoner og funksjonalitet.

Fungerer med stemmestyring
Du kan starte en rengjøringsjobb med lyden av din stemme via Google Assistant, Alexa og Siri***. Det finnes omtrent 600 understøttede Alexa®- og Google Assistant®-kommandoer, og for Siri-integrasjoner kan du konfigurere brukerdefinerte setninger og bare si "Hei Siri, be Roomba gjøre rent overalt."

Better together
For å oppnå det ultimate innen for robotstøvsuging og gulvmopping bruker iRobot Roomba i5/i5+ Imprint® Link-teknologi til å samarbeide med iRobot Braava jet® m6 robotgulvmoppen. Det betyr at Braava jet® roboten automatisk begynner å moppe i det øyeblikk, Roomba i5/i5+ avslutter sin støvsuging.

 

--

 

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdensledende merke innen for husholdningsroboter, designer og bygger roboter, som inspirerer mennesker til å nå mer i og utenfor hjemmet. iRobot® skapte kategorien av husholdningsroboter med introduksjonen av Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhet som har solgt mer enn 40 millioner husholdningsroboter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmopperne er utstyrt med proprietære teknologier og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon. iRobots® ingeniører bygger et økosystem av roboter og teknologier for å muliggjøre det smarte hjem. For mer informasjon om iRobot®, vennligst besøk www.irobot.no

--

*Roomba i5/i5+ kan opprette Smart Maps, men støtter ikke Adgang-forbudt soner eller Clean-soner.
**Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengjøringssystem.
***Stemmeassistent selges separat. Siri er et varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA samt andre land og regioner. Google Assistant er et varemerke tilhørende Google LLC, og Alexa er et registreret varemerke tilhørende Amazon Technologies, Inc.

Tilgjengelighet og veil. utsalgspris

  • Roomba i5: NOK 4.999,-

  • Roomba i5+: NOK 7.999,-

iRobot Roomba i5 og i5+ er tilgjengelig fra september 2022.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

22. marts 2022

Jeg sprer smil og glede

Robotstøvsugeren iRobot Roomba j7+ fortsetter sin suksess på markedet, og skaper smil og glede hos anmeldere, forbrukere og til og med hos kjæledyrene. Den kan nemlig noe som ingen andre kan …Les mer

29. juni 2022

iRobot lanserer iRobot OS - Det mest gjennomtenkte intelligente operativsystem til dags dato

iRobot OS tilbyr flere kjæledyrsfunksjoner, forstår flere stemmekommandoer og har gjenkjent flere objekter enn noen annen robot.Les mer