Gal etter hjemmelagde kokosboller?

Så vil du elske denne platetoppen... Høsten er en fin tid for hyggelige sysler på kjøkkenet. Hjemmelagde kokosboller og makroner har aldri vært enklere. De Dietrich har designet en serie induksjonsplatetopper med ekstremt nøyaktig temperaturkontroll – helt ned til én grads toleranse. Uunnværlig, hvis du går rundt med en liten konditor eller kokk gjemt i magen, eller bare ikke orker flere mislykkede matprosjekter.

De støysvake induksjonsplatetopper fra De Dietrich har både innebygget termometer og sous-vide funksjon. Din garanti for at ingenting går galt. Hverken i sjokoladetempereringen, bearnaisesausen eller oksekjøttet.

PerfectSensor heter temperaturkontrollen med toleransen på +/- 1°. Det er 5 forhåndsinnstilte temperaturer, men du kan også enkelt stille inn en spesifikk temperatur, f.eks. 49°C (sjokolade), 57°C (sous vide), 70°C (småkoke), 80°C (langsom koking), 100°C (koking), 117°C (sukker), 170°C (frityrolje).

Induksjonsplatetoppene har seks programmer:

 1. Ekspertmode (steketermometer)
  Når en nøyaktig temperatur er viktig. Plasser steketermometeret i gryten, og still inn temperaturen til 1-grads interval mellom +40 °C – +180 °
 2. Smeltefunksjon
  Kontrollert smelting. Temperaturen kan stilles inn manuelt fra +40 °C – +70 °
 3. Sous vide-funksjon
  Garantert mørt og saftig kjøtt (eller grønnsaker). Vakuumpakkes og plasseres i gryten. That’s it!
 4. Holde varm-funksjon
  Temperaturen kan stilles inn mellom +65 °C – +80 °
 5. Langtidstilberedning
  Hvis oksesteken skal smelte på tungen.
 6. Automatisk oppkok
  Lynrask oppkok.

Du er herved klar til Den store Bakekonkurransen – eller Masterchef - hjemme på kjøkkenet. Hvis du har oppskriftene, skal nok De Dietrichs Perfect Sensorplatetopp styre temperaturen på både sjokolade og sukker og sørge for at resultatet blir en sikker vinner!

Tidligere vinner av ’Den store Bagedyst’ i Danmark, Annemette Voss, er for øvrig også begeistret for sin De Dietrich platetopp – ”en spesiell platetopp med innebygget sous vide-funksjon, og som kan en del smarte tricks”, som hun sier.

Les hele Annemettes innlegg her (på dansk): https://annemettevoss.dk/koekkenet-er-faerdigt-se-de-foerste-billeder-her/

Akkurat nå får du en vakuum sealer med på kjøpet av en av De Dietrich PerfectSensor induksjonsplatetoppene.

Veil. utsalgspriser

De Dietrich DPI7688XT, 65 cm, veil. utsalgspris: 19.499,- NOK

De Dietrich DPI7884XT, 80 cm, veil. utsalgspris: 20.699,- NOK

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. september 2022

Du kaster 42 kg mat hvert år

Spiselig mat, vel å merke. Ergerlig når det er så enkelt å gjøre noe med. En av de beste investeringer du kan gjøre i kjøkkenet ditt er å anskaffe et Liebherr kjøleskap med BioFresh. Dermed reduserer du både matsvinn og sparer penger. Les mer

9. februar 2023

Liebherr høster ennå en anerkjent designpris

Same procedure as last year, fristes man til å si for designprisene har det med å drysse over Liebherrs kjøle- og fryseskapssortiment. Det nye året starter også bra, for flere av Liebherrs kjøleskap har nettopp blitt hedret med den internasjonale ’Ge ... Les mer