Liebherr høster ennå en anerkjent designpris

Same procedure as last year, fristes man til å si for designprisene har det med å drysse over Liebherrs kjøle- og fryseskapssortiment. Det nye året starter også bra, for flere av Liebherrs kjøleskap har nettopp blitt hedret med den internasjonale ’German Design Award 2023’.

I alt 9 frittstående Liebherr kjøleskap har blitt hedret med den internasjonale prisen i kategorien: Excellent Product Design. Liebherrs innovative teknologier, smarte og gjennomtenkte funksjoner samt lekre og 100 % gjennomførte design og kvalitet imponerte hele juryen.

Helt nøyaktig dreier det seg om 7 frittstående modeller fra Prime and Peak serien og 2 Side-by-Side-kombinasjoner (i både SmartSteel og BlackSteel). Ennå en gang understrekes det eksepsjonelle produktdesignet og den høye kvaliteten, som definerer Liebherr som kjøle- og fryseskapsspesialist.

Les mere her:

German Design Award

“En av verdens mest anerkjente designpriser.” Sånn kan den tyske designprisen, German Design Award, helt kort beskrives. Bak prisen står German Design Council, som ble etablert helt tilbake i 1953. German Design Award deles ut årlig for fremragende produktdesign, og er en anerkjent pris som er ettertraktet av mange.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

12. december 2022

Gal etter hjemmelagde kokosboller?

Så vil du elske denne platetoppen... Høsten er en fin tid for hyggelige sysler på kjøkkenet. Hjemmelagde kokosboller og makroner har aldri vært enklere. De Dietrich har designet en serie induksjonsplatetopper med ekstremt nøyaktig temperaturkontro ... Les mer

21. februar 2023

Kjøleskapet åpner seg, når du ber om det

Du kommer med famnen full av matvaror som ska in i kylen – eller med den stora födelsedagstårtan – och behöver hjälp med att öppna kylskåpet. Då ber du bara kylskåpet öppna dörren. Les mer