Witt Premium Pasta Maker setter den erfarne pastakokk ut av spill! Maskinen gjør jobben – DU tar æren!

Elsker du også pasta? Nå kan du leke mesterkokk og imponere dine gjester med din helt egen, hjemmelagde spaghetti, tagliatelle, lasagne etc. – og det blir ikke enklere!

Hører du til en av de som av og til har følt et stikk av misunnelse, når du har hørt andre snakke om sine resultater, når de har tatt frem pastamaskinen og imponert alt og alle med sin presisjon og håndverk fra det italienske kjøkken?  Glem det! For nå kan vi alle sammen lage velsmakende, flott og innbydende pasta med Witt Premium Pasta Maker – på under 15 minutter! 

Denne ’game changer’ av en maskin sørger for at ingenting mislykkes i prosessen. Ved hjelp av sin avtagbare vanntank med automatisk vanndosering, sørger Witt Premium Pasta Maker for å bruke nøyaktig den mengde vann som skal til for den valgte pastatype. Ikke for mye, og ikke for lite. Det vil si at der man før kunne komme helt feil avsted med bare ganske få dråper vann, er Witt Premium Pasta Maker din nye beste venn, som aldri svikter! 

I tillegg til korrekte mengde vann sørger Witt Premium Pasta Maker også for alle andre parametre i den litt kompliserte prosessen, som før kunne ta motet fra de fleste. Det første viktige punktet er den perfekte deig, som maskinen selv ’føler seg frem til’: er deigen for tørr, trekker maskinen ganske enkelt deigen tilbake fra utpressingssystemet, blander inn mere vann, elter og presser ennå engang deigen ut i utpressingssystemet, inntil den perfekte konsistens oppnås. Det neste viktige punktet er en optimal temperatur, som henger nøye sammen med konsistensen. Her inneholder Witt Premium Pasta Maker en kjølevifte, som hindrer pastaen i å klistre seg sammen, når den kommer ut. Med en kapasitet på mellom 200 og 600 g mel og med sin innebygde vekt, kan du stille inn til akkurat den mengde, du ønsker å lage – og så ellers overlate resten til maskinen.  
Det kan med andre ord ikke gå galt! 
Men det behøver du jo ikke avsløre for dine gjester med en gang…  


Witt Premium Pasta Maker er en del av Witt Premium-serien, som betyr at den ikke bare har et stilrent look som viser til nordisk estetikk, men at den samtidig er fremstilt i kraftig og kompromisløs kvalitet. Du får eleganse, kvalitet og ikke minst funksjonalitet samtidig, så la den gjerne stå fremme på kjøkkenbenken, også når den ikke er i bruk, og tiltrekke seg oppmerksomhet og beundrende blikk i pastapausene. 

Tilgjengelig: november 2021 

Veiledende utsalgspris:

NOK: 3799,-

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

21. juni 2021

Reduser matfallet ditt

Si hei til din nye bærekraftige venn på kjøkkenet... Sage har utviklet en genial kompostbeholder, Sage Food Cycler, til kjøkkenet ditt, som forvandler matavfallet ditt til luktfri, tørkete økochips på under 4 timer. En kjærkommen og opplagt håndsr ... Les mer

1. november 2021

3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Så er det nye produkter fra Witt Premium – vår serie i kompromissløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium gir deg elegant high-end funksjonalitet med kjøkkenprodukter, som leverer både høy ytelse og stilren estetikk til kjøkkenet d ... Les mer