3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Så er det nye produkter fra Witt Premium – vår serie i kompromissløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium gir deg elegant high-end funksjonalitet med kjøkkenprodukter, som leverer både høy ytelse og stilren estetikk til kjøkkenet ditt.

Witt Premium Kjøkkenmaskin WPSM1200S / WPSM1200B


En virkelig solid kjøkkenmaskin med aluminiumsbase og rommelig stålskål på 4,8 liter med lys over. I tillegg til digital timer med nedtelling og planetarisk rotasjon med metallgir, får du 7 forskjellige hastigheter, som er konstante – uavhengig av innhold og belastning. 

Inkl. K-visp, silikon-K-visp, visp, eltekrok og sprutdeksel.
Kjøkkenmaskinen fås både i sort og sølv. 

 

Witt Premium Håndmikser WPHM450B

En håndmikser med en kraftig motor på 450W og 5 hastigheter samt turbofunksjon. Håndmikseren kommer i en stilren Mat Velvet Touch-overflate, inkl. visp og eltekrok i rustfritt stål. 

 

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behagelig støysvak maskin med høy yteevne og 3 omdreiningshastigheter (40/60/80 omdr/min) + revers. Inklusive 3 filtre til 3 forskjellige formål alt etter som du ønsker å lage juice, smoothies eller sorbet. Enkel å rengjøre. 

 

 

Veiledende utsalgspris:

  • Witt Premium Kjøkkenmaskin: NOK 4899,-
  • Witt Premium Håndmikser: NOK 649,-
  • Witt Premium Slow Juicer: DKK 3499,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

20. oktober 2021

Witt Premium Pasta Maker setter den erfarne pastakokk ut av spill! Maskinen gjør jobben – DU tar æren!

Elsker du også pasta? Nå kan du leke mesterkokk og imponere dine gjester med din helt egen, hjemmelagde spaghetti, tagliatelle, lasagne etc. – og det blir ikke enklere! Les mer

1. maj 2022

Slik får du vinen til å smake bedre

Veldig mange prioriterer et godt glass vin, også i hverdagen. Opplevelsen kan fort bli middelmådig, hvis vinen f.eks. har vært oppbevart i en hylle på kjøkkenet. Et vinskap gjør alle viner bedre - dyre som billige – og oppgraderer samtidig kjøkkenet ... Les mer