3 x PREMIUM-PRODUKTNYHETER

Så er det nye produkter fra Witt Premium – vår serie i kompromissløs, kraftig kvalitet og minimalistisk design. Witt Premium gir deg elegant high-end funksjonalitet med kjøkkenprodukter, som leverer både høy ytelse og stilren estetikk til kjøkkenet ditt.

Witt Premium Kjøkkenmaskin WPSM1200S / WPSM1200B


En virkelig solid kjøkkenmaskin med aluminiumsbase og rommelig stålskål på 4,8 liter med lys over. I tillegg til digital timer med nedtelling og planetarisk rotasjon med metallgir, får du 7 forskjellige hastigheter, som er konstante – uavhengig av innhold og belastning. 

Inkl. K-visp, silikon-K-visp, visp, eltekrok og sprutdeksel.
Kjøkkenmaskinen fås både i sort og sølv. 

 

Witt Premium Håndmikser WPHM450B

En håndmikser med en kraftig motor på 450W og 5 hastigheter samt turbofunksjon. Håndmikseren kommer i en stilren Mat Velvet Touch-overflate, inkl. visp og eltekrok i rustfritt stål. 

 

Witt Premium Slow Juicer WPS200B

En behagelig støysvak maskin med høy yteevne og 3 omdreiningshastigheter (40/60/80 omdr/min) + revers. Inklusive 3 filtre til 3 forskjellige formål alt etter som du ønsker å lage juice, smoothies eller sorbet. Enkel å rengjøre. 

 

 

Veiledende utsalgspris:

  • Witt Premium Kjøkkenmaskin: NOK 4899,-
  • Witt Premium Håndmikser: NOK 649,-
  • Witt Premium Slow Juicer: DKK 3499,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

20. oktober 2021

Witt Premium Pasta Maker setter den erfarne pastakokk ut av spill! Maskinen gjør jobben – DU tar æren!

Elsker du også pasta? Nå kan du leke mesterkokk og imponere dine gjester med din helt egen, hjemmelagde spaghetti, tagliatelle, lasagne etc. – og det blir ikke enklere! Les mer

5. november 2021

Få et effektivt våpen mot virus – og beskytt deg selv i vintersesongen.

Vi vet alle sammen hva kalenderen sier: vi skal passe godt på oss selv, for influensasesongen er over oss for alvor nå. Med VBreathe Tasman som nettopp er kåret som vinner av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil gjøre sitt til at du ... Les mer