Witt Hvidevarer A/S har fått en BJØRN i sortimentet

Også kjent under slagordet: ”STRONG AS A BEAR” – nærmere bestemt kjøkkenmaskinen over alle kjøkkenmaskiner: Varimixer TEDDY 5L.

Witt Hvidevarer A/S har inngått en avtale med Varimixer når det gjelder produksjons- og salgsrettigheter av Varimixer TEDDY 5L, som fremover også lanseres i nye farger og med ny overflatestruktur under navnet: Witt Varimixer TEDDY.

Den unge danske mekanikeren Palle Hoff Wodschow grunnla i 1915 virksomheten som senere ble verdenskjent for å være ”STRONG AS A BEAR”. Til å begynne med dreide det seg om kjøkkenmaskiner til profesjonelle – i dag tilbys de populære kjøkkenmaskinene både til profesjonelle og til privatforbrukere. Maskinene, som kjennetegnes ved styrke og ekspertise, har fremdeles bjørnen som varemerke og symbol for mer enn 100 års dansk håndverk, kvalitet og banebrytende design og funksjon.

Den populære Varimixer TEDDY 5L ble lansert for 20 år siden, og i løpet av de seneste 10 årene har salget av kjøkkenmaskinen steget betydelig. Privatforbrukere har i stor grad fått øynene opp for den kraftige maskinen. Maskinen er utstyrt med en spesialutviklet, kraftig motor, som i motsetning til de fleste andre små kjøkkenmaskiner også er i stand til å blande tunge og seige ingredienser ved helt lave hastigheter.

”Vi er utrolig fornøyde med partnerskapet med Varimixer og for at vi har fått ”bjørnen” TEDDY inn i sortimentet vårt. Jeg ser et stort potensial og en perfekt match med bl.a. våre Witt Pizza-ovner”, sier Claus Tange, Managing Director, Witt Hvidevarer A/S.

Witt Hvidevarer A/S, som i dag distribuerer og utvikler kvalitetsprodukter til hele verden, har det nettverket som skal til for å sikre fortsatt vekst og suksess for den populære kjøkkenmaskinen. Witt Varimixer TEDDY vil selges til både HoReCa og detaljhandelen.

I tillegg vil Witt Hvidevarer A/S og Varimixer investere i ytterligere produktutvikling av TEDDY, som vil komme både de profesjonelle og de private kundene til gode.

”Witt Varimixer TEDDY er designet for flere titalls år med hardt arbeid, dag etter dag. Den er ganske enkelt den beste, sterkeste og kraftigste kjøkkenmaskinen til hjemmet”, avslutter Claus Tange.

For ytterligere informasjon:

Claus Tange
Managing Director – Witt
[email protected]

 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

3. marts 2023

Witt køber virksomheden CookPerfect

Witt investerer i teknologiplatformen bag bl.a. markedets mest præcise trådløse stegetermometer.Les mer

13. december 2023

Witt kjøper etablert virksomhet i sportsbransjen

Witt kjøper Viborg-virksomheten, active aid, som flytter til Gødstrup og blir en integrert del av Witt-konsernet. Les mer