Ville du reise fra Mexico til Tyskland for den helt riktige pizzaovnen?

Det høres kanskje sprøtt ut, men det er akkurat det Alejandro Lead fra Mexico gjorde for å få tak i en Witt ETNA Rotante pizzaovn.

Historien begynner i Mexico, hvor pizza-entusiasten Alejandro Lead baker hjemmelaget pizza til familie og venner. I takt med at lidenskapen vokser, og Alejandro blir stadig flinkere, skaper han sitt helt eget pizzaunivers: @pizzacasadileo.

Jakten på den perfekte pizzaovnen starter, og Alejandros valg faller på Witt ETNA Rotante. Dessverre for Alejandro er ikke pizzaovnen tilgjengelig i Mexico enda, men det stopper ikke mannen med det store pizzahjertet. Han tar derfor junior med på en fantastisk reise, hvor hverken utallige fly- eller togturer tar motet fra far og sønn. Fast bestemt når de målet i Tyskland, og Alejandro blir en pizzaovn rikere.

Hjemme i Mexico tryller Alejandro nå frem lekre pizzaer på Witt ETNA Rotante, og uttaler: «We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.» 

«Tenk at en mann på den andre siden av jorden ser seg ut Witt Danmark i sin søken etter den perfekte pizzaovnen. Det er det vi kaller en ekte pizza-kjærlighetshistorie», sier Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor, Witt.

Pizzaovner er utrolig populære, og den tendensen har Witt i stor grad merket. Første leveranse ble revet bort, og ventetiden på nye forsyninger er nå endelig over. Pizzaovnen er tilbake på lager – bestill allerede i dag, så du ikke behøver å reise jorden rundt for å få fatt i din Witt ETNA Rotante 😉.

--

Witt ETNA Rotante er utstyrt med en unikt formet u-brenner, som sikrer jevn, høy temperatur – med forvarming opp til 500 °C på kun 15 minutter. Den roterende pizzasteinen sikrer 360 grader perfekt, sprø skorpe, og baker pizzaen på bare 90 sekunder. Pizzaovnen har plass til pizzaer med en diameter opp til 40,5 cm.  

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

14. juni 2022

Ventetiden er over… Witt pizzaovn med roterende sten og dobbeltbrenner, holder på varmen og steker lynraskt pizza etter pizza!

Witt pizzaovn med roterende sten og dobbeltbrenner, holder på varmen og steker lynraskt pizza etter pizza!Les mer

23. november 2023

Witt Hvidevarer A/S har fått en BJØRN i sortimentet

Også kjent under slagordet: ”STRONG AS A BEAR” – nærmere bestemt kjøkkenmaskinen over alle kjøkkenmaskiner: Varimixer TEDDY 5L. Les mer