Ventetiden er over… Witt pizzaovn med roterende sten og dobbeltbrenner, holder på varmen og steker lynraskt pizza etter pizza!

Nå er det et nytt, banebrytende produkt på markedet til alle oss som elsker pizza! Witt har fremstilt sin helt egen serie av pizzaovner som inkluderer funksjoner som roterende pizzasten og dobbeltbrenner. Vi kaller vår nye serie for ETNA, og vi stiller garanti for sprøhet – hele veien rundt!

Vi er mange som helt sikkert elsker å samles rundt en god, sprø, dampende varm hjemmelaget pizza, og vi ser gjennom fingrene med ventetiden når det skal stekes pizzaer til alle. Nå er det en ny, overlegen spiller på banen når det gjelder kunsten å tilberede den perfekte pizza – lynraskt!

Med sitt maskuline uttrykk er pizzaovnen fra Witt ETNA fremstilt for å holde i år etter år og pizza etter pizza. Du får en stasjonær pizzaovn, som med sine solide materialer utstråler robusthet og kvalitet. Pizzaovnen er med dobbeltisolering designet til å være miljøvennlig og energibesparende. Dobbeltisoleringen er også med på å holde på de ekstreme varmegradene, gi rask oppvarming og bruke mindre gass. Den steker lynraskt din pizza ved 500 grader og er konstruert til å fordele varmen helt jevnt i ovnen, noe som er hemmeligheten bak det sprø resultatet. 


Witt har fremstilt to pizzaovner i ETNA-serien: Rotante og Fermo. 

Witt Rotante 
Pizzaovnens U-brenner sørger for å fordele varmen jevnt i motsetning til en tradisjonell L-formet brenner, som alltid vil steke pizzaen ujevnt, medmindre man hele tiden sørger for å snu den under tilberedningen. 

Samtidig skiller Witt Rotante seg fra mange andre pizzaovner ved å være utstyrt med en roterende pizzasten, hvor du bare med et enkelt trykk setter i gang rotasjonen. Du behøver derfor ikke ta pizzaen ut for å snu den, og rotasjonen sørger for at pizzaen blir jevnt stekt hele veien rundt. Resultat? En jevn steking, hvor det ikke behøver å bli rift om de beste stykkene!  

I tillegg har Witt Rotante en booster-brenner, som er plassert under pizzastenen og gir jevn varmefordeling til stenen og dermed ingen ’kalde områder’. Men enda viktigere: boosteren holder stenen varm, så du raskt kan steke alle de pizzaene du vil uten å måtte vente på at temperaturen stiger igjen mellom hver pizza. Det er enkelt. Det er raskt. Det er deilig. Det er det ETNA-serien inneholder, når smak og design går opp i en sprøere enhet! 
 
Witt Fermo
Pizzaovnen er akkurat som Rotante, utstyrt med U-brenner til jevn varmefordeling. 
Witt Fermo har integrert pizzasten, og pizzaen trenger bare å bli snudd en enkelt gang, da U-brenneren dermed vil sørge for en jevn varmefordeling til hele pizzaen. 

Vi er sikre på å kunne imponere selv den mest kritiske pizzaelskeren med vår nye pizzaovn fra Witt, men test det ut med å samle familie og venner til en runde hjemmelagde pizzaer, som kan spises med det samme! 

Mmm… ETNA. 

Veiledende utsalgspris: 

Rotante: NOK 8.499,-
Fermo: NOK 6.999,- 

Tilgjengelig: sommeren 2022 

--

 

Vi lanserer Witt Pizzaovnene på Spoga 2022, som finner sted i Køln fra 19.-21. juni, Finn oss på standen (Hall 7.1, Stand F-030), og opplev den live.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. maj 2022

Slik får du vinen til å smake bedre

Veldig mange prioriterer et godt glass vin, også i hverdagen. Opplevelsen kan fort bli middelmådig, hvis vinen f.eks. har vært oppbevart i en hylle på kjøkkenet. Et vinskap gjør alle viner bedre - dyre som billige – og oppgraderer samtidig kjøkkenet ... Les mer

1. juli 2022

Slik blir kjøttet mere mørt og smakfullt

Det meste kjøtt som kjøpes i dag, er pakket kort tid etter slakting og partering, og har derfor ingen eller meget kort modning. Umodnent kjøtt mangler smak. I et DryAgeskab (kjøttmodningsskap) frigis den melkesyren, som er i alt kjøtt og som gir mere ... Les mer