Sunn livsstil: Er du flink til å presse sitronen?

Spar penger, lev sunnere og boost energinivået og den generelle velværefølelsen med Kuvings REVO830. Utnytt all frukt og grønnsaker fra kjøleskapet og nyt et glass livseliksir.

Ikke flere unnskyldninger for matsvinn og usunn livsstil. Med slowjuiceren Kuvings REVO830 bevares flere næringsstoffer, du oppnår høyere juiceutbytte og bedre smak, reduserer skumdannelse og støy samt sikrer enkel rengjøring.

I tillegg er slowjuiceren utstyrt med 8,8 cm påfyllingsrør til hel frukt og 4,3 cm påfyllingsrør med auto-kutting til f.eks. gulrøtter/selleri. Det betyr med andre ord at ingrediensene krever minimalt med forberedelse før de presses. Maskinen gjør jobben for deg og leverer velsmakende sunnhet i et glass. Dermed får du raskt og enkelt i deg den daglig anbefalte mengden frukt og grønt, og du får i tillegg brukt opp alt du har i kjøleskapet.

Ikke nok med at du får en vitaminfyldig juice – fruktkjøttet har en rekke bruksmuligheter, slik at du får med deg alt fra ingrediensene. Du kan f.eks. bruke det til fyll i kjøttkaker, bakverk og suppe. Eller som base til muslibarer eller pesto.

Med Kuvings REVO830 får du en supereffektiv slowjuicer i toppkvalitet, som gir energi til kropp og sjel. Sunt, godt og enkelt.

Veil. utsalgspris:

  • NOK 8.499,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

24. april 2023

100% aromatisk kaffeopplevelse – bare med ett trykk

Avanserte espressomaskiner er det nok av, men å brygge baristakaffe hjemme behøver ikke være en kompleks vitenskap. Skal det være enkelt og raskt uten å gå på kompromiss med resultat, kvalitet og design, bør du oppleve Witts nye helautomatiske espres ... Les mer

12. juli 2023

Ville du reise fra Mexico til Tyskland for den helt riktige pizzaovnen?

Det høres kanskje sprøtt ut, men det er akkurat det Alejandro Lead fra Mexico gjorde for å få tak i en Witt ETNA Rotante pizzaovn. Les mer