Just blend it...

Enkel, elegant og effektiv blender – med funksjoner du faktisk får brukt. Hver gang!

Smoothies, knust is og et rengjøringsprogram er alt du trenger i en blender. Den effektive og stilfulle blenderen fra Witt har tre forhåndsprogrammerte innstillinger og en manuell dreieknapp med trinnløs hastighet samt pulsfunksjon. Enklere blir det ikke.

Med en kraftig motor på 1200 W, 6 kniver og 20 000 omdreininger sørger blenderen for en jevn konsistens. Den klarer uten problemer harde råvarer som isbiter, mandler og nøtter.

Blenderen er klassisk og stilren og fås både i rustfritt stål og sort.

«Just blend it» med Witt Classic og gled deg over den silkemyke konsistensen fra blenderen, som leverer nøyaktig det resultatet du vil ha.

Veil. salgspris

Witt Classic blender, svart NOK 1.499,- (WCB1200B)
Witt Classic blender, stål NOK 1.499,- (WCB1200S)

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

30. juni 2020

Hjelp deg selv med dine muskelspenninger – enkelt, raskt og sikkert!

Med den intelligente massasjepistolen, Witt Super Hit™ Master, får du en dyptgående muskelmassasje, som løsner spenninger etter stress, ensidig og belastende arbeid, trening samt lindrer ømhet.Les mer

21. juni 2021

Reduser matfallet ditt

Si hei til din nye bærekraftige venn på kjøkkenet... Sage har utviklet en genial kompostbeholder, Sage Food Cycler, til kjøkkenet ditt, som forvandler matavfallet ditt til luktfri, tørkete økochips på under 4 timer. En kjærkommen og opplagt håndsr ... Les mer