Smart-tracking og kontrollfunksjoner overalt

Robomow har utviklet RoboConnect, som gir deg det fulle digitale utbyttet – nå kan du nemlig kontrollere maskinen din, uansett hvor du befinner deg, og akkurat når du ønsker det.

Hvordan virker RoboConnect+?

De ledende ingeniørene hos Robomow har utviklet RoboConnect+-modulen for å gi deg ekstra sporingsevne og flere kontrollmuligheter. Med RoboConnect+ får du både GPS-sporing og et SIM-kort-basert mobilnettverk til din robotplenklipper. Robomow robotplenklipperne kan nå bruke GPS-sporing via mobilnettverket til å sende oppdateringer på seneste plassering flere ganger om dagen.

Robomow robotplenklippere med RoboConnect kan også svare på stemmekommandoer gjennom Amazon Alexa-kompatible enheter. Forestill deg å sende din plenklipper på jobben via en enkel stemmekommando, mens du ligger på stranden og nyter livet. Det blir ikke mye enklere – men du må huske på å overholde ALLE sikkerhets-instruksjonene! Barn, voksne og kjæledyr må ikke være på gressplenen, mens Robomow klipper.

GeoFence-tyverisikring

En annen praktisk funksjon gir deg mulighet for å sette opp GPS-GeoFence. Via GPS registreres og arkiveres plasseringen av din robotplenklipper. Hvis robotplen-klipperen forlader det forhåndsdefinerte området, sendes et push-varsel til din smartphone. Hvis din plenklipper blir stjålet, kan du spore dens seneste posisjon ved hjelp av GPS-data og kartlegge dens plassering innenfor for få meter. Et backup-batteri sikrer at robotplenklipperen forblir sporbar, og øker derfor sjansen for å finne igjen robotplenklipperen dersom den skulle bli stjålet.

RoboConnect+ gir større brukerkomfort

Med RoboConnect+ blir betjeningen av din Robomow robotplenklipper enda lettere – uansett om du er hjemme eller ute. I tillegg viser vi på Robomow at vi tar databeskyttelse og personvern svært alvorlig. Derfor krypterer det nye systemet alle data før de sendes, og det arkiveres ikke noen informasjon.

Flere innovative nyheter fra Robomow

Utviklingen av RoboConnect+-teknologien markerer enda et skritt videre innen fremtidens robotplenklippere. I 2018 var Robomow den første på markedet med en robotplenklipper, som kunne stemmestyres via Amazon Alexa, og i 2019 introduserte de RoboVision™, den første kamerabaserede løsningen til robotplenklippere, på det tyske markedet. Formålet med Robomows innovasjoner er å gi deg mulighet for å klippe gresset uten din hjelp ved bruk av smart og moderne teknologi. Robomow er kontinuerlig i forkant med produktutvikling og bruker state-of-the-art hard- og softwareløsninger i alle robotplen-klippere. Med dette sikres du en perfekt klippet plen samt en ytterst brukervennlig maskin, som du kan betjene uansett hvor du er.

Tilgængelighed

Mange av Robomow-modellene er allerede utstyrt med RoboConnet, som består av en GSM-modul.
RoboConnect+ må kjøpes som ekstra-tilbehør. RobotConnet+ består av et GSM- samt en GPS-modul.

 

Om Robomow
Robomow markedsfører og selger robotplenklippere over hele verden. Robomow ble grunnlagt i 1995, og er førende produsent innenfor robotplenklippere. Firmaet fusjonerte senere med MTD Products. Robomows state-of-the-art, prisvinnende robotplenklippere er konstruert med bruk av unike og proprietære teknologier, som alle har vært under utvikling i mere enn to, og alle er inspirert av ønsket om å gjøre livet enklere og mere behagelig.

MTD Products står i dag for distribusjonen av WOLF-Garten, Cub Cadet og MTD-brands. MTD har hovedkontor i Cleveland, Ohio, og har over 10.000 ansatte over hele verden, fordelt på hele 183 land. Firmaet familiedrives, og ledes i dag av tredje generasjon. MTD ble grunnlagt i 1932 av tre tyske ingeniører.

Profesjonell installasjon kreves til både RoboConnect og RoboConnect+.
Del på:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

7. januar 2019

Koketopp med innebygget ventilator. Genialt!

Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en intelligent induksjonskoketopp og ventilator i samm ... Les mer

10. maj 2022

Slutt på kanttråd med den nye robotgressklipperen Segway Navimow

Den beveger seg stillegående og nøyaktig gjennom utfordrende terreng uten behov for kanttråd, er utstyrt med innovative funksjoner samt en brukervennlig app med innstilling av off-limit-soner.Les mer