Slutt på kanttråd med den nye robotgressklipperen Segway Navimow

Den beveger seg stillegående og nøyaktig gjennom utfordrende terreng uten behov for kanttråd, er utstyrt med innovative funksjoner samt en brukervennlig app med innstilling av off-limit-soner.

Segway, som hittil har vært kjent for sine mikromobilitetsløsninger som bl.a. el-sparkesykler, trår for første gang inn på Outdoor-markedet med robotgressklipperen Navimow og håper herved å vinne fotfeste med den innovative roboten. Segway Navimow ble presentert og annonsert i fjor høst, og nå er de første enhetene på vei til Europa. I Danmark, Sverige og Norge forventes de å være tilgjengelige primo juni.

Norge, mai 2022, Segway revolusjonerer markedet for robotgressklippere. De fleste kommersielt tilgjengelige enhetene som finnes i dag, fungerer kun med tilpasset kanttråd, mens Segways Navimow lover en perfekt klippet plen uten kanttråd. Sammen med den iF Gold Award-vinnende appen blir det lett som en lek å oppnå best mulig pleie av plenen.

Brukervennlig app
I tillegg til det kraftige designet leveres Navimow med en spesialdesignet app som gjør arbeidet enda enklere for deg. Den har et forenklet grensesnitt som gjør det lett å gjøre innstillinger, opprette kart samt administrere tidsplaner osv. Hvis du endrer på utseendet i hagen, f.eks. lager nye blomsterbed, kan du enkelt og greit opprette off-limit-soner via appen, som Navimow ikke krysser.

Tidligere i år skilte appen seg ut fra over 10 000 produkter/prosjekter og mottok iF Gold Award med følgende begrunnelse: "Fokus på brukeropplevelse i alle prosesser, fra innstillinger til veiledning og kontroll. Dette er den riktige måten å gjøre teknologi morsomt og tilgjengelig på."

Virtuelle soner, reell effektivitet
Exact Fusion Locating-systemet (EFLS), funksjonslokaliseringsteknologi, hjelper Navimow med å oppnå høyest mulig posisjonsnøyaktighet. "Kjernen i denne teknologien er bruken av GNSS-satellittsignaler for å oppnå posisjonsnøyaktighet på centimeternivå gjennom sanntidskinematikk", forklarer Georg Ren, General Manager hos Segway BU. Et kart i appen kan brukes til å definere nøyaktige soner og grenser – f.eks. hvor Navimow skal klippe gresset, hvor grensene er og hvilke soner i hagen den skal unngå. "Når arbeidsområdet i hagen er definert, kjører ikke Navimow på kryss og tvers, men følger i stedet et systematisk klippemønster takket være den intelligente navigasjonsalgoritmen", påpeker Georg Ren.

Intelligens i hverdagen
Innen segmentet for robotgressklippere har Segway identifisert et forbedringspotensial når det gjelder brukeropplevelse og har til hensikt å ta robotgressklipperindustrien til neste nivå. Navimow, som er svært stillegående (54dB(A)), registrerer automatisk hindringer som f.eks. krukker og unngår dem. Den klipper gresset systematisk i stedet for tilfeldig, noe som øker effektiviteten og sikrer en perfekt klippet og velpleid gressplen. Med sine fem centimeter tykke terrenggående gummihjul håndterer Navimow lett skråninger på opptil 45 %, og med en IPX6-klassifisering tåler den nedbør, kraftig sprut og høytrykksspyler.

Sjekkliste for best mulig brukeropplevelse
Før kjøp av Navimow anbefaler Segway på det sterkeste å besvare en spesiell sjekkliste som inneholder forskjellige spørsmål om plenens tilstand. Dermed innhentes forskjellige opplysninger som formen på gressplenen eller om det er store trær som kan blokkere signalet, noe som er avgjørende for om Navimow vil ha den beste yteevne på nettopp din plen. "Under alle omstendigheter, for en best mulig brukeropplevelse, rådes forbrukeren til å gjennomføre sjekklisten før de bestemmer seg", forklarer Georg Ren. Sjekklisten vil offentliggjøres på alle Segways kanaler fra rundt midten av mai. De første 1000 kunder som kjøper en Navimow innen den 31. juli, blir automatisk en del av Navimow Pilot User-programmet og mottar i tillegg til robotgressklipperen et gratis antenneforlengelses-kit for enda bedre brukeropplevelse.

"De første Navimow robotgressklipperne er allerede på vei til Europa, og vi opplever stor etterspørsel. Derfor kommer det flere enheter i september – klar for 2023-sesongen", opplyser Georg Ren, General Manager hos Segway BU.
"Målet vårt er å gi brukerne arbeidsbesparende og intelligente løsninger ved hjelp av robotteknologi", avslutter han.

Om Segway-Ninebot
Segway-Ninebot er produsent av tjenesteroboter og intelligente kortdistanse transportenheter Segway ble grunnlagt i Bedford, NH, USA i 1999, og er verdensledende innen kommersiell elektrisk selvbalanserende personlig transport.  Ninebot ble grunnlagt i Beijing i 2012, og tilbyr via R&D produksjon, salg og service av intelligente kortdistanse transportløsninger. I 2015 foretok Segway og Ninebot en strategisk fusjon som resulterte i Segway-Ninebot.  Segway-Ninebot opererer globalt med kontorer i Beijing, Seattle, Los Angeles, Dallas, Amsterdam, Paris, Barcelona, Seoul, München, Changzhou, Hangzhou, Shenzhen og Shanghai og selger produktene sine i mer enn 180 land og regioner.  Segway-Ninebot utvikler produkter som leder brukere og industri sikkert inn i fremtiden.

Veil. utsalgspriser

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

22. april 2020

Smart-tracking og kontrollfunksjoner overalt

Robomow har udviklet RoboConnect, der giver dig det fulde digitale udbytte, så du kan kontrollere din maskine, uanset hvor du befinder dig, og lige præcis når du ønsker det.Les mer

5. oktober 2022

Segway-Ninebot utvider sortimentet av Premium KickScootere med P65I

Med den nye Segway KickScooter P65I vil du oppleve en helt ny form for premium-pendling på el-sparkesykkel, hvor kjøreegenskaper og sikkerhet setter prikken over i-en.Les mer