Årets robotgressklipper høster en rekke priser

Robotgressklipperen Robomow RK1000 ble lansert våren 2021 og har allerede bevist verdien sin ved å ha vunnet "Best i test" hos TÆNK og Råd & Rön samt kåret som "Testvinner" hos AOD.

Robomow RK1000 gjør livet enklere for deg. Den karakteriseres ved sin brukervennlighet på grunn av rask og ukomplisert installasjon, enkel betjening og minimalt vedlikehold. Den sikrer en perfekt finish, er utstyrt med intelligente smart-funksjoner og har en enestående ytelse på plenen.

Takket være det patenterte gressfjerningssystemet på hjulene og klingen reduseres risikoen for tilstopping ved høyt gress. Det fjæropphengte klippesystemet og de sterke terrenggående hjulene med en unik takkete profil garanterer et perfekt grep og manøvreringsdyktighet. Designet på hjulene minimerer kontakten med plenen, noe som beskytter plenen og hindrer hjulspor.

Robomow RK1000 er utstyrt med unik kantklipper og klipping utenfor hjulbredden. Det betyr at den etterlater en perfekt finish på plenen og eliminerer behovet for den irriterende og tidkrevende manuelle kantklippingen.  

RK1000 klarer stigninger og ujevnt underlag med bravur, og sikrer perfekt klipping selv i 45 % hellinger. Den kraftige karbonfrie DC-motoren er støysvak (<60 dB), noe som gjør at gresset kan klippes når det passer deg best.

Den elegante 4,3” touch-fargeskjermen er multifunksjonell. Det betyr at alle innstillinger kan gjøres raskt og enkelt via skjermen. Den intelligente 360° hindringssensoren gir deg optimal sikkerhet. Den reagerer på alle former for kontakt, og takler deretter hindringer med stor profesjonalisme.  

Robomow RK1000 har "klippet seg inn" i folks hjerter over hele verden ved å etterlate plenen perfekt klippet og eliminere en kjedelig og tidkrevende arbeidsoppgave. Og nå har de profesjonelle avgitt sin dom: Robomow RK1000 er rett og slett "Best i test".   

 

Veiledende utsalgspris

  • RK1000: NOK 14.299,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

22. april 2020

Smart-tracking og kontrollfunksjoner overalt

Robomow har udviklet RoboConnect, der giver dig det fulde digitale udbytte, så du kan kontrollere din maskine, uanset hvor du befinder dig, og lige præcis når du ønsker det.Les mer

7. marts 2023

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Våren er på vei, og snart begynner gresset å gro. Robotgressklipperen Segway Navimow tar seg av arbeidet for deg. Og nå har du mulighet til å skaffe deg VisionFence-sensor – et genialt Navimow-tilbehør til hager med flere hindringer og områder med sv ... Les mer