Witt investerer i bedre søvn!

Witt har investert i firmaet Membantu, som var de første i Norden til å introdusere vuggemotoren; en hjelpende Smart Tech-hånd til forbedring av babyens – og dermed hele familiens – søvn.

Den velkjente jakten på søvn og gründerne bak Membantu
Witt er gått inn i kampen om den gode søvn og visjonen er klar: Foreldre skal i fremtiden tilbys en rekke verktøy som hjelper familiens nyankomne med å sove trygt og godt, uten at det behøver å føre til at mor skal få lange armer, eller far må kjøre bilen opp og ned gatene med babyen installert i bilsetet … 
Vi kjenner alle historiene, og mange av oss har kjent det på kroppen. Babyen vil bare ikke sovne, og man selv til gjengjeld er trettere enn ord kan beskrive, for ikke å nevne alle de praktiske gjøremålene man konstant har utfordringer med å få gjort nå. 

Det er denne utfordringen de to kvinnene og gründerne av Membantu har satt seg fore å hjelpe med, og idéen er de – så å si – til gjengjeld ikke kommet sovende til! 


Ingeniør Eva Jacobsen og designer Stephanie Meilsøe er selv foreldre til i alt fire barn, blant dem tvillinger og et barn med refluks. Begge kvinnene opplevede en lengsel etter et ekstra sett hender i barnas første leveår, og dette behovet for hjelp ledet dem på sporet av vuggemotoren, som de oppdaget at faktisk har eksistert i utlandet i årtier. 
Motivasjonen bak Membantu er derfor oppstått ut fra et sterkt personlig (søvn)behov, og gründernes egne positive opplevelser med vuggemotoren er noe de brenner for å dele med andre foreldrepar og familier rundt om i verden! 

En stor ressurs i alle moderne familier 
Vuggemotoren er det første produktet i en rekke kommende søvnforbedrende produkter fra Membantu, og det glade budskapet skal spres. Witt vil i samarbeide med Membantu få produktet raskt ut i markedet og inn i de enkelte familiene, så tilbudet om bedre søvn når ut dit hvor det ikke kun er relevant, men kanskje til og med presserende, i en hverdag hvor en ekstra time til å leke med storebror eller storesøster, sette på en vask, forberede middagen eller bare ligge på sofaen og puste ut, er mere enn bare en litt kjærkommen. 
 
Målet er å skape et globalt brand, hvor baby/barnebransjen i langt høyere grad kan få nytte av teknologiens mange muligheter, og hvor Tech-løsninger fremover blir en langt større del av den moderne barnefamilien som en ressurs man naturlig har nytte av. 
Vi tenker oss at vuggemotoren kan bli like uunnværlig i hjemmet som for eksempel den velkjente babyalarmen er det for mange i dag. 

Sikkerhet og estetisk Smart Tech
Vår produktutvikling foregår i samarbeid med foreldre og relevante fagpersoner, så våre produkter garantert møter foreldrenes behov rundt i hjemmene.
Dessuten skal våre Smart Tech-produkter kunne inngå i hjemmet som vakre, stilfulle designelementer. 

Vi er en perfekt match – hvis vi skal si det selv
Vi har forskjellige styrker og legger derfor forskjellige ting på bordet, som vi mener sammen vil utgjøre en perfekt know-how-cocktail. Membantu har fingeren på pulsen i forhold til produktkjennskap, designutvikling og formgivning. Witt har først og fremst en tungtveiende salgs- og distribusjonserfaring og kan sikre produktdistribusjon rundt om i verden. 

Motivasjonen er på topp og ambisjonene skyhøye. Vi tror at vi står ovenfor en spennende, ny begynnelse, hvor reisen starter hos oss – men ender i tusenvis av forskjellige hjem verden over. 
Vekstreisen er begynt, og kursen er rettet mod den gode søvnen.   
Det synes vi er en vakker destinasjon! 


For ytterligere informasjon, kontaktes: 

Salg og distribusjon                                             
Jacob Mølhede
[email protected]

Ingeniør
Eva Jacobsen
[email protected] 

Designer
Stephanie Meilsøe
[email protected]

 

Link til flere bilder: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV 

Del på:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

1. september 2022

Du kaster 42 kg mat hvert år

Spiselig mat, vel å merke. Ergerlig når det er så enkelt å gjøre noe med. En av de beste investeringer du kan gjøre i kjøkkenet ditt er å anskaffe et Liebherr kjøleskap med BioFresh. Dermed reduserer du både matsvinn og sparer penger. Les mer

5. januar 2023

Witt investerer i tilstedeværelse og flott design

I vårt akselererende samfunn er tilstedeværselse blitt en mangelvare, og nettopp tilstedeværelse er grunnlaget for trivsel - spesielt for barn. Witt har valgt å investere i det danske firmaet ’by KlipKlap’, som skaper møbler som stimulerer barns moto ... Les mer