Witt investerer i bedre søvn!

Witt har investert i firmaet Membantu, som var de første i Norden til å introdusere vuggemotoren; en hjelpende Smart Tech-hånd til forbedring av babyens – og dermed hele familiens – søvn.

Den velkjente jakten på søvn og gründerne bak Membantu
Witt er gått inn i kampen om den gode søvn og visjonen er klar: Foreldre skal i fremtiden tilbys en rekke verktøy som hjelper familiens nyankomne med å sove trygt og godt, uten at det behøver å føre til at mor skal få lange armer, eller far må kjøre bilen opp og ned gatene med babyen installert i bilsetet … 
Vi kjenner alle historiene, og mange av oss har kjent det på kroppen. Babyen vil bare ikke sovne, og man selv til gjengjeld er trettere enn ord kan beskrive, for ikke å nevne alle de praktiske gjøremålene man konstant har utfordringer med å få gjort nå. 

Det er denne utfordringen de to kvinnene og gründerne av Membantu har satt seg fore å hjelpe med, og idéen er de – så å si – til gjengjeld ikke kommet sovende til! 


Ingeniør Eva Jacobsen og designer Stephanie Meilsøe er selv foreldre til i alt fire barn, blant dem tvillinger og et barn med refluks. Begge kvinnene opplevede en lengsel etter et ekstra sett hender i barnas første leveår, og dette behovet for hjelp ledet dem på sporet av vuggemotoren, som de oppdaget at faktisk har eksistert i utlandet i årtier. 
Motivasjonen bak Membantu er derfor oppstått ut fra et sterkt personlig (søvn)behov, og gründernes egne positive opplevelser med vuggemotoren er noe de brenner for å dele med andre foreldrepar og familier rundt om i verden! 

En stor ressurs i alle moderne familier 
Vuggemotoren er det første produktet i en rekke kommende søvnforbedrende produkter fra Membantu, og det glade budskapet skal spres. Witt vil i samarbeide med Membantu få produktet raskt ut i markedet og inn i de enkelte familiene, så tilbudet om bedre søvn når ut dit hvor det ikke kun er relevant, men kanskje til og med presserende, i en hverdag hvor en ekstra time til å leke med storebror eller storesøster, sette på en vask, forberede middagen eller bare ligge på sofaen og puste ut, er mere enn bare en litt kjærkommen. 
 
Målet er å skape et globalt brand, hvor baby/barnebransjen i langt høyere grad kan få nytte av teknologiens mange muligheter, og hvor Tech-løsninger fremover blir en langt større del av den moderne barnefamilien som en ressurs man naturlig har nytte av. 
Vi tenker oss at vuggemotoren kan bli like uunnværlig i hjemmet som for eksempel den velkjente babyalarmen er det for mange i dag. 

Sikkerhet og estetisk Smart Tech
Vår produktutvikling foregår i samarbeid med foreldre og relevante fagpersoner, så våre produkter garantert møter foreldrenes behov rundt i hjemmene.
Dessuten skal våre Smart Tech-produkter kunne inngå i hjemmet som vakre, stilfulle designelementer. 

Vi er en perfekt match – hvis vi skal si det selv
Vi har forskjellige styrker og legger derfor forskjellige ting på bordet, som vi mener sammen vil utgjøre en perfekt know-how-cocktail. Membantu har fingeren på pulsen i forhold til produktkjennskap, designutvikling og formgivning. Witt har først og fremst en tungtveiende salgs- og distribusjonserfaring og kan sikre produktdistribusjon rundt om i verden. 

Motivasjonen er på topp og ambisjonene skyhøye. Vi tror at vi står ovenfor en spennende, ny begynnelse, hvor reisen starter hos oss – men ender i tusenvis av forskjellige hjem verden over. 
Vekstreisen er begynt, og kursen er rettet mod den gode søvnen.   
Det synes vi er en vakker destinasjon! 


For ytterligere informasjon, kontaktes: 

Salg og distribusjon                                             
Peter Balle
[email protected] 

Ingeniør
Eva Jacobsen
[email protected] 

Designer
Stephanie Meilsøe
[email protected]

 

Link til flere bilder: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV 

Del på:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

25. august 2022

Ekte baristakaffe hjemme hos deg selv - på markedets kuleste og mest geniale espressomaskin

Tamping, bryggeinnstillinger, doseringsmengde… Synes du espressobrygging er komplisert? Så er denne nyheten fra Sage det rette for deg. Veien fra bønne til kopp har aldri vært enklere. Les mer

27. september 2022

iRobot introduserer verdens mest avanserte 2-i-1-robotstøvsuger og -gulvmopp med intelligent iRobot OS 5.0 operativsystem

Den første virkelig håndfrie 2-i-1-modellen med en mopp som løfter seg helt vekk fra gulvteppet. Roomba Combo™ j7+ støvsuger og mopper samtidig uten risiko for våte uhell. Med iRobot OS 5.0 unngår j7-serien enda flere gjenstander, rengjør enda fl ... Les mer