Luksus på høyeste nivå

Med Monolith har Liebherr innledet en ny æra av eksklusive og luksuriøse kjøleskap, fryseskap og vinskap. Den innovative modellserien setter enestående design-statements og virkeliggjør nye dimensjoner innenfor innbyggingsapparater.

Med den imponerende størrelsen, de klare linjene, de innovative funksjonene og særlig lydsvak drift, passer de elegante Monolith-skapene inn i ethvert kjøkkendesign i dag, i morgen og mange år ut i fremtiden.

Med Liebherr Monolith er du sikret et skap som oppfyller alle dine behov innenfor oppbevaring av matvarer. Skapene er utstyrt med unike funksjoner, som:

 • BioFresh og BioFreshPlus - Den perfekte oppbevaringen av dine matvarer
  Kjøleskapene fra Monolith tilbyr to skuffer med BioFresh og en skuff med BioFreshPlus.
 • InfinitySpring - En krystallklar vannkilde midt på kjøkkenet
  InfinitySpring gir deg en vanndispenser integrert på siden av kjøleskapet uten overgang og i flukt med overflaten. 
 • InfinityLight - Et lysspill for sansene
  Sann skjønnhet – også innenfra. Bak det slanke, moderne designet gjemmer det sig InfinityLight, som gir en ekte,  sanselig opplevelse. Den integrerte LED-sidebelysningen frembringer et elegant og ensartet sidelys.
 • InfinitySwipe - Styr ditt kjøleskap med kun ett enkelt swipe
  Selv om Monolith er utstyrt med den mest avanserte kjøleteknologien, finner du en enkel og brukervennlig styring.
 • Den automatiske IceMaker – Bryter isen på enhver fest
  Den automatiske IceMaker i Monolith er en ekte publikumsmagnet! Isbitproduksjonen kan også økes, hvis SuperFrost aktiveres. Isbeholderen fyller markant mindre enn i et normalt fryseskap med IceMaker.
 • SmartDeviceBox - Styr kjøleskapet uansett hvor du er og til enhver en tid. 
  Fremtidens kjøle-/fryseskap til ditt Smart Home. SmartDevice virker med Amazon Alexa, IFTTT og Conrad Connect. Mulighetene er mange, og du får god hjelp av Liebherrs SmartDevice-app, som gir deg full kontroll over skapets innstillinger direkte fra telefonen.  

Veil. pris

Fra NOK 94.999 – NOK 109.999,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

7. januar 2019

Koketopp med innebygget ventilator. Genialt!

Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en intelligent induksjonskoketopp og ventilator i samm ... Les mer

21. oktober 2020

Innovativ platetopp med sous vide-funksjon

De Dietrich har skapt en fullautomatisk platetopp som måler tilberedningstemperaturen direkte i kjelen med ned til én grads nøyaktighet.Les mer