Innovativ platetopp med sous vide-funksjon

De Dietrich har skapt en fullautomatisk platetopp som måler tilberedningstemperaturen direkte i kjelen med ned til én grads nøyaktighet. Det unike samarbeidet mellom Perfect Sensor-steketermometret og platetoppen gir deg mulighet til å tilberede perfekt bearnaise samt temperere sjokolade lekende lett.

Franske De Dietrich legger stor vekt på kvalitet og innovasjon i alle produktene sine, og med de nye platetoppene får du et lekkert designelement i kjøkkenet, som innehar den nyeste teknologien samt intelligente egenskaper som løfter matlagingen til et nytt og spennende nivå.

Den innovative sous vide-funksjonen er ganske unik, og den eliminerer behovet for en sous vide-stav/maskin. Det eneste du behøver er kjøttet, en kjele med vann samt den medfølgende vakuum-sealeren. Platetoppen sørger for resten – enkelt, bekvemt og innbydende.

Induksjonsplatene er utstyrt med seks programmer – deriblant Perfect Sensor-steketermometer og fem forhåndsinnstilte programmer:

 1. Ekspertmode
  Perfekt for deg som krever presisjon og ønsker perfekte resultater HVER gang. Steketermometret plasseres i kokekaret, og ønsket temperatur stilles inn i 1-grads intervaller mellom +40oC – +180oC.
 2. Smeltefunksjon
  Platetoppen sørger for langsom og kontrollert smelting av innholdet. Temperaturen kan her stilles inn manuelt mellom +40°C – +70°C. 
 3. Sous vide-funksjon
  Garantert mørt og saftig kjøtt. Kjøttet vakuumpakkes i den medfølgende vakuum-sealeren, for så og plasseres i kjelen. Platetoppen sørger for resten. 
 4. Holde varm-funksjon 
  Temperaturen kan stilles inn mellom +65°C – +80°C.
 5. Langtidstilberedning
  Lag en deilig oksestek med denne funksjonen, og du er sikret at kjøttet smelter på tungen.
 6. Automatisk oppkoking
  Sørger for lynrask oppkoking.

Med platetoppene fra De Dietrich får du den assistansen du behøver – uansett om du er nybegynner, erfaren husmor eller profesjonell kokk – hvor presisjon og de små detaljene spiller en avgjørende rolle.

Veil. pris

NOK 17.999,- (DPI7688XT, 65 cm)
NOK 18.999,- (DPI7884XT, 80 cm)

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

10. september 2020

Luksus på høyeste nivå

Med Monolith har Liebherr innledet en ny æra av eksklusive og luksuriøse kjøleskap, fryseskap og vinskap. Den innovative modellserien setter enestående design-statements og virkeliggjør nye dimensjoner innenfor innbyggingsapparater.Les mer

23. oktober 2020

Hvor er ventilatoren?

En ventilator er et viktig element i kjøkkenet for å fjerne os, fett, lukt og damp. Kan ikke unnværes, men kan ofte føles som et nødvendig onde. Witt Bloom takventilator er nærmest usynlig – og en super minimalistisk og effektiv løsning.Les mer