Slik får du mest vitaminer fra maten

Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gjerne ha så mange som mulig. Skånsom tilberedning av maten er nøkkelen til å bevare saften og kraften i råvarene. Da er en dampovn optimalt. De Dietrich presenterer nå verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse.

Det er en grunn til at profesjonelle kokker og bakere sverger til damp. Damp tilfører matlagingen et ekstra gir. Bakverk hever bedre og får en gylden og sprø skorpe. Steken blir mørere og sprøere. Grønnsaker og fisk får en utrolig lekker konsistens. Samtidig forblir vitaminene og mineralene inne i råvarene. En dampovn er sunn tilberedning av maten, som også smaker langt bedre.

Selv restene blir mere velsmakende
Damp er også utmerket til å varme opp gårsdagens retter med et langt mere velsmakende resultat enn hvis restene har vært en tur i mikroovnen. F.eks. er en pizza nesten like god dagen etter, hvis den varmes opp med damp.

Ovnsrengjøring – er det noen, som melder seg?
Nei takk. Alle andre oppgaver blir plutselig mye viktigere, når ovnen trenger til en grundig omgang. Derfor fant De Dietrich i sin tid opp ’Pyrolyse’ (et program, hvor ovnen rengjør seg selv). Genialt. Inntil nå har denne funksjonen ikke vært forenelig med dampovner; men enda en gang er De Dietrich pionerer. De Dietrich DOR 7586A er verdens første dampovn med pyrolyserengjøring. Tørk enkelt av asken med en fuktig klut etterpå, og ovnen blir skinnende ren igjen.

Eksklusiviteten understrekes av det lekre kobberuttrykket sammen med håndtaket og metallbeslaget rundt displayet, som minimerer fettavtrykk fra fingre - normalt ellers umulig på ovner med glassoverflater og/eller touchbetjening. Lett og intuitiv betjening via dreiehjulet, som også fungerer som trykknapp.

--

De Dietrich
De Dietrich er en fransk hvitevare produsent, kjent for produkter av meget høy kvalitet og med sans for detaljer. Deres produkter har mottatt det anerkjente franske merket ”Origine France Garantie”; et kvalitetsstempel som signaliserer åpenhet om produksjon og opprinnelse, for dermed å gjøre det lettere for forbrukeren å finne utmerkete og prestisjefylte kvalitetsprodukter. De Dietrich er oppfinner av pyrolysen, som de har videreutviklet med ’Pyro-turbo’, hvor ovnens ventilator tas i bruk. Den økte bevegelsen av luften sikrer at ovnsrommets mange hjørner og hulrom rengjøres.

Veil. pris: 29.999 NOK

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

21. oktober 2020

Innovativ platetopp med sous vide-funksjon

De Dietrich har skapt en fullautomatisk platetopp som måler tilberedningstemperaturen direkte i kjelen med ned til én grads nøyaktighet.Les mer

1. maj 2022

Slik får du vinen til å smake bedre

Veldig mange prioriterer et godt glass vin, også i hverdagen. Opplevelsen kan fort bli middelmådig, hvis vinen f.eks. har vært oppbevart i en hylle på kjøkkenet. Et vinskap gjør alle viner bedre - dyre som billige – og oppgraderer samtidig kjøkkenet ... Les mer