Witt investerer i økende kaffekategori og skaffer seg aksjemajoriteten i exs nordic a/s

Distribusjon av kvalitetsmerkevarer har de to virksomhetene til felles, samt et ønske om å styrke sin posisjon. Witt vil styrke sin posisjon i ’Specialty Coffee’ segmentet, og exs nordic ønsker å få sine premium produkter ut i ennå flere hyller.

exs nordic a/s er et familiedrevet merkevarehus, som distribuerer et bredt utvalg av highend gastro- og kaffeutstyr til de skandinaviske landene. I sortimentet inngår bl.a. noen av verdens beste kaffemerkevarer som La Marzocco Home, Rocket Espresso, Comandante, Eureka, Acaia, Loveramics – og innenfor kjøkkenmaskiner: den ultimate tungvekter, Varimixer Teddy (tidligere Bjørn). exs nordic har base i København med eget kaffebrenneri, showroom og kaffebar, Yellow Bird Coffee.

Witt A/S, som distribuerer og utvikler kvalitetsprodukter til hele Norden, UK, Irland, Baltikum og Benelux-landene, har de siste årene blitt en betydelig spiller innenfor Third Wave Coffee - ikke minst i kraft av de populære, testvinnende Sage espressomaskiner. Nå får Witt til og med en opplagt mulighet til å produsere og levere sin egen premium kaffe, så de beste maskinene kan få de beste bønnene. Med investeringen i exs nordic øker Witt både kunnskap og kompetanse innenfor Specialty Coffee segmentet.

En sterk konstellasjon
exs nordic fortsetter som selvstendig virksomhet med Witt som partner i kulissen. Morten Hou Østergaard, Managing Director, exs nordic forklarer: ”Med Witts styrke innenfor distribusjon, logistikk og marketing i ryggen får exs nordic mulighet til å nå bredere ut med alle våre produkter.”

”I exs nordic har vi fått en attraktiv merkevareportefølje ombord, som forsterker Witts posisjon i kaffesegmentet – og vi gleder oss helt enormt til å få distribuert ennå mere topp kaffeutstyr ut til flere kaffenerder,” forteller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.  

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

1. december 2021

Jul med god samvittighet

Julekalender. 24 dager med daglige overraskelser frem til jul. En av de hyggeligste juletradisjoner. I år kan du sammen med Teministeriet nyte julen med god samvittighet med deres 100% bærekraftige tejulekalender.Les mer

6. juli 2023

Witt tar over fullt eierskap av Teministeriet

Witt øker investeringene innen matsegmentet og har overtatt siste 20 % fra gründerne og er nå eneeier av Teministeriet – That Scandinavian Tea.Les mer