Få et effektivt våpen mot virus – og beskytt deg selv i vintersesongen.

Vi vet alle sammen hva kalenderen sier: vi skal passe godt på oss selv, for influensasesongen er over oss for alvor nå. Med VBreathe Tasman som nettopp er kåret som vinner av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil gjøre sitt til at du trygt kan komme deg inn i varmen og nyte at vinteren kommer. Velvitende om at din nye flyttbare luftrenser effektivt beskytter deg og dine kjære mot skadelige luftbårne virus, bakterier og mugg.

Siden koronaviruset gjorde sitt inntog har vi blitt vant til å beskytte oss selv mot smitte - ikke minst har vi blitt gode til å sprite oss, hvilket har vist seg å være spesielt effektivt ikke bare mot koronavirus, men mot virus generelt. 
Heldigvis befinner vi oss i den gode situasjonen at vi igjen kan være litt tettere på hverandre og se flere mennesker i vår hverdag, men det betyr også at risikoen for generell infeksjon stiger. Akkurat nå er det derfor spesielt fornuftig å beskytte seg selv på best mulig måte.

Derfor: La ikke vaksinering og sprit stå alene! VBreathe Tasman er en sterk medspiller når det gjelder å redusere forekomsten av uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater. Luftrenseren kapsler effektivt inn skadelige partikler fra luften og forhindrer dem i å reprodusere seg. Når disse innkapslede partiklene lander på en overflate, kan de ikke lenger forurense den. 
Naturlige, VActive gel-damp – fremstilt av australske eteriske oljer – sendes ut og svever i innendørsluften som damp og legger seg på overflater, hvor de reduserer mengden av patogener med stor virkning. 

Summa summarum: VBreathe forbedrer ditt inneklima betraktelig og dreper bakterier og sopp på boligens overflater, men ikke nok med det: Denne luftrenseren kan også vise seg å være spesielt effektiv i kampen mot virus. Den dekker rom på helt opptil 16 m2 og er flyttbare, så du enkelt kan ta den med deg fra stue til kjøkken – og fra hjem til jobb! 
Gå en trygg vintertid i møte med VBreathe ved din side.  


Veiledende utsalgspris: NOK 6.499,- 

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

21. september 2021

Slipp å bytte batteri med bærekraftige, batterifrie personvekter

Trå én gang på knappen for å «pumpe» opp energinivået, og vekten er klar til bruk.Les mer

17. august 2022

Be smart – og boost din løpetrening med en Smart Run-løpemølle fra Witt Sport

Vår helt nye produktserie Witt Sport lanserer nå Witt Smart Run og Witt Smart Run Pro; to løpemøller i et trendsettende design, spekket med funksjoner og med alle de mulighetene en moderne løpemølle skal ha. Witt Smart Run og Smart Run Pro gir løpe ... Les mer