Segway-Ninebot lanserer den nye Ninebot KickScooter F-serien med pneumatiske, slangeløse dekk og et TØFT design

Segway-Ninebot, som er ledende verdensomspennende produsent av mikromobilitetsløsninger, lanserer sin nyutviklede KickScooter F-serien.

Ny F-serie, Powered by Segway

Ninebot KickScooter F-serien er utstyrt med det stilrene Segway-signaturdesignet, tilsatt et streif av friskhet gjennom energiske oransje detaljer og en forbedret ramme. De 10” store pneumatiske, slangeløse dekkene og det kraftige bremsesystemet sikrer forbedret kjøreopplevelse samt større sikkerhet og lengre levetid.

Velg den el-sparkesykkelen som passer deg best: F20D, F30D eller F40D

Ninebot KickScooter F-serien består av flere forskjellige modeller. Du får derfor muligheten til å velge nøyaktig den el-sparkesykkelen som passer dine behov.
Alle modellene er utstyrt med en maksimal hastighet på opptil 20 km/t, et slankt fargedisplay, sikkerhetsfunksjoner som sertifiserte E-MARK og Z-MARK-reflekser, LED-lys samt en ringeklokke. KickScooterne gir deg valget mellom tre kjøre-modus og et gå-modus for å kunne tilpasse seg forskjellig værforhold og brukerscenarier. De forskjellige modellene tilbyr forskjellige valgmuligheter når det gjelder rekkevidde på én enkelt opplading (F20D opptil 20 km, F30D opptil 30 km og F40D opptil 40 km) samt forskjellige motoreffekter og bedre egenskaper i forbindelse med stigninger.

Øvrige funksjoner og spesifikasjoner

Ninebot KickScooter F-serien er utstyrt med et bremsehåndtak som styrer både den elektroniske bremsen (forhjul) og skivebremsen (bakhjul). Det sikrer en effektiv, stabil og sikker oppbremsing. I tillegg sikrer Segways miljøvennlige energigjenvinningssystem at ingen strøm går tapt, og Smart Battery Management-systemet (BMS) holder et våkent øye med batteriets yteevne og holdbarhet. Sist, men ikke minst er batteriet plassert i fotstøtten for å sørge for et lavt tyngdepunkt, noe som bidrar til forbedret kjørestabilitet samt sikkerhet.

10” store dekk

Ninebot KickScooter F-serien bruker 10” store dekk som absorberer støt og forbedrer kjøreopplevelsen betydelig med større komfort og stabilitet. Alle modellene har unike slangeløse pneumatiske dekk med et ekstra gelélag inni, noe som reduserer risikoen for punktering betydelig. 


Om Segway-Ninebot

Med formål om å «forenkle menneskers bevegelse samt å gjøre livet mer bekvemt og interessant», har Segway-Ninebot hatt stort fokus på serviceroboter og intelligent kortdistanse-transport. Med verdensberømt intelligent eiendomsrett utvikler og forbedrer Segway-Ninebot fortløpende produktene sine for dermed å kunne tilby nye mikromobilitetsløsninger i storbyer rundt om i verden. For mer informasjon, besøk www.segway.com.

SEGWAY og Segway «flyguy»-logoen er registrerte varemerker av Segway Inc. Varemerker som ikke eies av Segway tilhører deres respektive eiere som angitt.

Veiledende utsalgspriser:

  • F20D: NOK 4.999,-
  • F30D: NOK 6.199,-
  • F40D: NOK 6.899,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

14. september 2021

Er du SMART, så hopp på en Segway eScooter/eMoped

Segways nye eScootere/eMopeder gjør det enkelt for deg å skifte til el. Et elegant, iøynefallende design, de nyeste innovative teknologiene, lydløs kjøring med en hastighet på opptil 25 eller 45 km/t og en rekkevidde på 75 - 140 km på én opplading, g ... Les mer

5. oktober 2022

Segway-Ninebot utvider sortimentet av Premium KickScootere med P65I

Med den nye Segway KickScooter P65I vil du oppleve en helt ny form for premium-pendling på el-sparkesykkel, hvor kjøreegenskaper og sikkerhet setter prikken over i-en.Les mer