SLUTT på roboter som lager flekker på teppet, setter seg fast og aldri blir smartere. iRobot løser rivaliserende robotproblemer med nye Roomba-modeller utstyrt med iRobot OS-intelligens

iRobot lanserer Roomba Combo j9+ med iRobot OS 7.0, revolusjonerende Dirt Detective-intelligens, SmartScrub og Clean Base® Auto-Fill Dock, som sikrer den nye avanserte robotstøvsuger og -gulvmoppen uovertruffen kraft og intelligens. Samtidig presenteres selskapets #1 robot for oppsamling av smuss og støv1 – robotstøvsugeren Roomba® j9+.

Norge, 11. september 2023 – Forbrukere bør kunne stole på at gulvrengjøringsroboten deres er intelligent nok til å ikke lage eget rot, at den fullfører jobben uten avbrytelser, og at den rengjør etter deres ønsker. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), ledende innen husholdningsroboter, lanserer i dag to av sine mest intelligente og kraftfulle modeller: flaggskipet Roomba Combo® j9+ robotstøvsuger og -gulvmopp samt Roomba® j9+ robotstøvsuger, som løser fallgruver som konkurrerende roboter hanskes med. Roomba Combo j9+ tar automatisering og rengjøringsytelse til et nytt nivå og inkluderer en ny Clean Base® Auto-Fill Dock som automatisk tømmer smuss og fyller roboten med væske. iRobot presenterer også iRobot OS 7.0, som omdefinerer rengjøringsautomatisering med tilleggene Dirt Detective og SmartScrub. Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ slutter seg til de nylig annonserte Roomba Combo j5+ og Roomba Combo i5+-robotene som en del av iRobots utvidede sortiment av robotstøvsugere og -gulvmopper. Alle sammen er 2-i-1-roboter som hjelper deg til en perfekt skreddersydd rengjøring.

Ved å utnytte sin avanserte testfacilitet har iRobot i 2023 skapt en omfattende testmetodologi med fokus på det som betyr mest når det kommer til en gulvrengjøringsrobot: rengjøringseffektivitet, rengjøringspålitelighet, automatisk rengjøring og kontroll samt godt håndverk. iRobots omfattende benchmarking og interne tester i virkelige rengjøringsscenarier avslørte vanlige fallgruver fra konkurrerende roboter, blant annet flekkete tepper på grunn av skitne moppekluter hvor roboten ikke var i stand til å løfte kluten høyt nok, roboter som satt fast på grunn av utilstrekkelig mulighet til å unngå hindringer samt maskinvaremangler og manglende robotevne til å bli smartere gjennom å lære fra tidligere rengjøringsøkter og programvareoppdateringer. Med kombinasjonen av elegant designet maskinvare og intelligent programvare håndterer iRobot disse virkelige utfordringene og gir kundene en overlegen rengjøringsopplevelse.

"iRobot forstår at kundene må kunne stole på at roboten lever opp til løftet om en automatisert rengjøring. Hvis en robot stadig vekk sitter fast, går seg vill, lager flekker på teppet på grunn av at en våt, skitten moppeklut dras over det osv., så mister kunden tilliten til produktet", sier Colin Angle, styreformann og CEO hos iRobot. "Den nye Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ håndterer konkurrerende produktmangler med overlegen teknologi, iRobot OS-intelligens og gjennomtenkte digitale opplevelser. De er designet slik at du kan stole på at roboten din gjør jobben riktig."

iRobot OS 7.0 – Rengjør hjemmet ditt akkurat slik du ville gjort det selv.
Basert på dine vaner, hjemmet ditt og til og med årstidene, kombinerer iRobot OS innsikt og teknologi for å skape en personlig rengjøringsopplevelse skreddersydd dine unike behov og preferanser – samtidig som du har full kontroll via iRobot Home-appen. Med iRobot OS 7.0 introduseres nye digitale teknologier: Dirt Detective og SmartScrub.

"Siden avsløringen av iRobot OS, har vi kontinuerlig presentert kundene våre for nye funksjoner og rengjøringsopplevelser som gir dem smart rengjøring uten anstrengelse etter deres eget ønske", fortsetter Angle. "Med Dirt Detective skiller iRobot sine produkter seg fra konkurrentenes ved å introdusere en enestående rengjøringsopplevelse. Dirt Detective lar våre mest kraftfulle og intelligente roboter vite hvor de mest skitne områdene i hjemmet er – og den beste måten å rengjøre disse på. Dette intelligensnivået gjør at kundene kan glemme alt om rengjøringsplanlegging, vel vitende om at roboten tar seg av det for dem på samme måte som de selv ville ha gjort."

Dirt Detective: Planlegger, forutser og sikrer overlegen rengjøringsopplevelse
En gulvrengjøringsrobot skal være intelligent og effektiv, den skal gå til de mest skitne rommene først og være smart nok til å vite at mopping av badet skal skje sist. Den revolusjonerende Dirt Detective-intelligensen, powered by iRobot OS, gjør at Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ automatisk rengjør basert på rengjøringshistorikken, noe som gjør at du kan glemme alt om gulvrengjøring. Den lærer av tidligere rengjøringsjobber for å automatisk prioritere de mest skitne rommene og justere innstillinger som sugekraft, rengjøringspasseringer og skrubbing av gulv. Dirt Detective gir deg:

Cleanliness Assessment-kart: Med Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ kan du nå sjekke iRobot Home-appen for en renhetsvurdering fra rom til rom. iRobot OS sporer rengjøringsjobber og smusshendelser for å vurdere hvilke rom som trenger mest oppmerksomhet under den neste rengjøringsjobben.

Prioritering av skitne rom: Med Dirt Detective kan Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ nå prioritere hvor det trengs støvsuging og mopping, eller bare støvsuging. Basert på hvilke rom som sist ble rengjort og hyppigheten av smusshendelser, vil Dirt Detective automatisk rengjøre de mest skitne rommene – de som ikke nylig har blitt rengjort og som trenger mer oppmerksomhet. Dirt Detective gjør det også mulig for Roomba Combo j9+ robotstøvsuger og -mopp å automatisk rengjøre badet til slutt.

Preferanser for intelligent rengjøring: Dirt Detective skaper en skreddersydd rengjøringsplan basert på rom- og gulvtype som automatisk gir gulvene dine en mer dyptgående rengjøring i mer trafikkerte rom og en lettere rengjøring i mindre krevende områder. Det lar Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ vite at de skal gjøre to rengjøringspasseringer på kjøkkenet, øke sugekraften på teppebelagte områder og påføre en mildere sugekraft på gangarealer. Det gjør det også mulig for Roomba Combo j9+ å automatisk moppe mer i områder der det er nødvendig, og mindre i områder der det ikke er det – og for en ekstra skrubbing av gulvet.

SmartScrub – Kraftfull og med nedadgående trykk for en perfekt rengjøring
Enkelte områder i hjemmet har behov for en mer dyptgående rengjøring – som for eksempel en entré full av poteavtrykk eller kjøkkengulvet. Med iRobot OS 7.0-oppdateringer vil nye Roomba Combo j9+ og eksisterende Roomba Combo j7+-kunder være i stand til å aktivere SmartScrub i målrettede rom, og roboten vil skrubbe i et frem-og-tilbake-mønster med konsekvent nedadgående trykk for effektivt å fjerne smuss. SmartScrub håndterer gjenstridig smuss med 2x dyptgående gulvskrubbing.2

"I tillegg til enestående intelligens, levert av iRobot OS 7.0, er vi glade for utvidelsen av 2-i-1-sortimentet med vår mest kraftfulle og intelligente Roomba-roboter til nå", sier Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot. "En rekke proprietære rengjøringsteknologier gjør Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ til klassens beste innen oppsamling av alt fra fint støv til gjenstridig smuss og hår dypt inngrodd i tepper og gulv – og de avslutter alltid jobben uten å sette seg fast. I tillegg er de elegante og passer perfekt inn i ethvert hjem."

Roomba Combo j9+ robotstøvsuger og -gulvmopp – mer kraft og intelligens enn noensinne
Roomba Combo j9+ robotstøvsuger og -mopp er nummer 1 i sin klasse, den er designet for å håndtere støv, smuss og kjæledyrpels med uovertruffen presisjon. Et 4-trinns rengjøringssystem og unike doble gummibørster gir 100 % sugekraft3 og gulvskrubbing med nedadgående trykk. I motsetning til konkurrerende 2-i-1-roboter, som nesten eller ikke løfter moppekluten, betyr iRobots D.R.I. (Dry Rug Intelligence) at du kan stole på at Roomba Combo j9+ holder selv langraggete tepper rene og tørre. Dette er gjort mulig på grunn av det unike Auto-Retract moppesystemet som løfter moppen helt til toppen av roboten når den registrerer tepper, og dermed hindrer våte tepper.

Den avanserte iRobot OS-teknologien lager et nøyaktig kart over hjemmet 7 ganger raskere4 og navngir hjemmets rom automatisk. På grunn av iRobot OS kan Roomba Combo j9+ i tillegg gjenkjenne og manøvrere rundt blant sko, ledninger, ryggsekker, klær, kjæledyr og til og med ekskrementer i fast form fra kjæledyr, noe som skaper enda større tillit til at jobben fullføres.

Med Dirt Detective forutser Roomba Combo j9+ rengjøringsbehov for alle rommene i hjemmet, tilpasser innstillinger automatisk og rengjør de mest skitne rommene først basert på innsikt fra rengjøringshistorikken. Dermed trenger du aldri å planlegge hvor roboten skal gjøre rent. For å håndtere gjenstridig smuss på harde gulv, tilfører SmartScrub knokefett til moppen, der roboten jobber i et frem-og-tilbake-mønster med konstant nedadgående trykk.

"Kundene ønsker et grundig skrubbet gulv, og at teppene holder seg rene og tørre. Ved å kombinere SmartScrub med vårt eksklusive Auto-Retract moppesystem er iRobot den eneste produsenten på markedet som tilbyr et produkt som kan begge deler. Ved å løfte moppen til toppen av roboten fungerer roboten som et dryppskjold som skiller moppekluten fra gulvet når den ikke er i bruk. Dermed hindres den i å overføre vått smuss til tepper og matter", avslutter Schliesmann.

Roomba Combo j9+ Clean Base® Auto-Fill Dock
Den nye, elegante Clean Base® Auto-fill Dock gjør mer enn noensinne for å understøtte Roomba Combo j-seriens robotstøvsuger og -mopp. Den tømmer smuss i opptil 60 dager og fyller på væske i opptil 30 dager for ekte håndfri rengjøring. Vakkert utformet og produsert i førsteklasses materialer med en trelignende topp som også kan fungere som pyntehylle. Clean Base Auto-fill Dock har også plass til oppbevaring av ekstra støvsugerposer og moppekluter. iRobots hittil mest støysvake Clean Base-dokkingstasjon – nøye konstruert for å produsere mindre støy mens den jobber med å tømme smuss og fylle på væske.

Roomba j9+ robotstøvsuger – #1 robot for oppsamling av støv og smuss1
iRobots mest kraftfulle og intelligente robotstøvsuger, Roomba j9+, er designet for å grundig rengjøre og friske opp større hjem med og uten pelsdyr. Basert på mange års rengjøringsforskning, er den designet og utstyrt med 100 % kraftigere sugekraft3, et batteri med lengre levetid5 samt flere kjæledyrsfunksjoner enn noen annen støvsuger. Med teppeboost-teknologien, 3-trinns rengjøringssystem og de doble gummibørstene registrerer Roomba j9+ automatisk gulvtype og justerer rengjøringskraften for å ta seg av alt fra fint støv til dyrehår dypt nede i langraggete tepper. Når den er ferdig med rengjøringen, vender Roomba j9+ tilbake til den lille slanke Clean Base – Ekstern støvbeholder, der den automatisk tømmer robotens støvbeholder i opptil to måneder. Som for Roomba Combo j9+, gjør Dirt Detective det mulig for Roomba j9+ å analysere tidligere rengjøringspreferanser, mønstre og timing, slik at den automatisk prioriterer de rommene som trenger mest oppmerksomhet og tilpasser innstillinger som sugekraft og antall rengjøringspasseringer for hvert rom.

På grunn av iRobot OS og Imprint® Smart Mapping-teknologien forstår Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ flere stemmekommandoer enn noen annen robotstøvsuger. De kan pares med Alexa, Google Assistant eller Siri6, og du kan be roboten om å rengjøre bestemte rom eller i nærheten av bestemte gjenstander som sofaen, kjøkkenvasken, spisebordet eller komfyren. Med Precision Vision-navigasjon er Roomba Combo j9+ og Roomba j9+ også i stand til å identifisere nøyaktig hva som er foran den, og hvis det er gjenstander den skal unngå, styrer den utenom. Dette omfatter ledninger, kjæledyrenes mat- og vannskåler samt leker, kattekasser, katter, hunder og ekskrementer fra kjæledyr. iRobots P.O.O.P. (Pet Owner’s Official Promise)7 garanterer erstatning hvis Roomba overser et uhell fra kjæledyret.

iRobots forpliktelse når det gjelder kundedata, personvern og sikkerhet.
iRobot-produkter og iRobot OS understøttes av virksomhetens forpliktelse når det gjelder ditt personvern og din datasikkerhet. Selskapet bruker de høyeste standarder for datakryptering for å sikre at kundedata forblir private og sikre. Kundedata brukes utelukkende til forbedring av din opplevelse og robotens yteevne. Du kan når som helst oppdatere innstillingene i appen, noe som gir deg mulighet til å bestemme hvilke opplysninger iRobot kan få tilgang til. iRobot selger ikke kundedata.

iRobots forpliktelse til din datasikkerhet har gitt iRobot det betrodde TÜV SÜD Cyber Security-merket, den første virksomheten i verden til å motta en sertifisering på dette nivået.

1#1 rengjøringssystem basert på IEC 62285-7 på hardt gulv og tepper med støv. Rengjøringssystem tilgjengelig i flere iRobot-produkter.
2Sammenlignet med standard støvsuge- og moppetilstand av smuss
3Sammenlignet med Roomba i-serien
4Sammenlignet med tidligere iRobot-kartleggingsteknologi
5Sammenlignet med Roomba j7-serien
6Fungerer med Alexa og Google Assistant-aktiverte enheter. Alexa og alle relaterte logoer er varemerker tilhørende Amazon.com eller deres tilknyttede selskaper. Google er et varemerke tilhørende Google LLC. Siri er et registrert varemerke tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.
7Tilbudet gjelder i et år fra kjøp og dekker kun erstatningsprodukt. Gjelder utelukkende for ekskrementer i fast form fra hunder og katter. Ytterligere vilkår og betingelser gjelder – se https://om. irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise for alle detaljer.

--

Om iRobot Corp.
iRobot® er en global produsent av husholdningsroboter, som designer og bygger intelligente roboter og smart home-enheter som vil forenkle livet ditt. iRobot introduserte den første Roomba-roboten i 2002. I dag er iRobot® et globalt selskap som har solgt millioner av husholdningsroboter verden over. iRobots produktportefølje inneholder teknologi og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon. Ut fra denne porteføljen bygger iRobot-ingeniører roboter og smart home-enheter som forbedrer inneklimaet i hjemmet og hjelper forbrukerne med den daglige rengjøringen. For mer informasjon om iRobot®, besøk www.irobot.no

Til iRobot-investorer
Visse utsagn i denne pressemeldingen som ikke er basert på historisk informasjon, er fremadrettede utsagn som er gitt i henhold til «safe harbor»-avtalen i loven «Private Securities Litigation Reform Act of 1995.» Denne pressemeldingen inneholder uttrykkelige eller underforståtte fremtidsrettede utsagn vedrørende iRobot Corporations forventninger til nye produkt-funksjoner, herunder funksjoner som øker produktets yteevne over tid. Disse utsagnene er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en rekke risikoer og usikkerheter, hvorav mange er utenfor vår kontroll, noe som kan medføre at de faktiske resultater avviker vesentlig fra de som er vurdert i disse fremtidsrettede utsagnene. Eksisterende og mulige investorer advares om ikke å legge unødvendig tillit til disse fremtidsrettede utsagn, som bare gjelder nå. iRobot påtar seg ingen forpliktelse til å oppdatere eller revidere opplysningene i denne pressemeldingen, uansett om det er som et resultat av ny informasjon, fremtidige begivenheter eller omstendigheter, eller andre omstendigheter. For ytterligere videreformidling av disse og andre risikoer som iRobot står overfor, se videreformidling inneholdt i våre offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uten begrensning, vår seneste årsrapport på formular 10-K.

Veiledende utsalgspriser og tilgjengelighet

  • Roomba Combo j9+: NOK 17.499 – Forventet på lager: november 2023
  • Roomba j9+: NOK 12.699 – Forventet på lager: november 2023

--

Se en presentasjon av Roomba Combo j9+

Se en presentasjon av Roomba j9+

Se en presentasjon av Dirt Detective

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

28. august 2023

Kun støvsuging eller støvsuging og gulvmopping? Valget er ditt med iRobots utvidede sortiment av 2-i-1 Roomba-roboter

Bare ”bytt og mopp” med Roomba Combo® j5+ og Roomba Combo® i5+ robotstøvsugere og -gulvmopper for en intelligent og effektiv rengjøring.Les mer

22. november 2023

iRobot ER den aller mest effektive moppeløsningen

Gjenstridig inntørket søl på gulvet – ikke noe problem. iRobot beviser igjen sin verdi, med roboter som feier konkurrentene av banen og etterlater gulvene skinnende rene. Les mer