iRobot introduserer robotstøvsugeren Roomba® j7+ med iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence – Rengjør etter dine behov, hvor og når du vil, slik at du får mer tid til deg selv

Med PrecisionVision-navigasjon identifiserer og unngår iRobots mest avanserte robotstøvsuger, Roomba j7+, hindringer som ledninger og etterlatenskaper fra kjæledyr.

iRobot Genius 3.0 – sikrer deg enda mer intelligens, personlig tilpassing og kontroll

Norge, 9. september 2021 - Roboter bør rengjøre hjemmet ditt akkurat slik du ønsker det, og forstå dine spesifikke instruksjoner og unike preferanser. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), markedslederen innen husholdningsroboter, gir deg nå enda mer kontroll over rengjøringen med robotstøvsugeren Roomba® j7+, som er spekket med nye funksjoner powered by iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence. iRobot Genius 3.0 er tilgjengelig på alle iRobots WiFi-tilkoblede roboter.

iRobot Roomba j7+ har et stilrent design som passer inn i alle hjem. Den er oppmerksom, samarbeidsvillig og en fantastisk rengjøringshjelp som leverer en overlegen rengjøringsytelse hver gang. Roomba j7+ er powered by iRobot Genius 3.0 og utstyrt med PrecisionVision-navigasjon, og den blir dermed smartere og smartere for hver gang du bruker den. Roboten lærer hvordan den navigerer på best mulig måte i sine omgivelser, den husker rom og spesifikke møbler/objekter for å kunne rengjøre der det er størst behov for det. Den kan også starte rengjøringen automatisk når du forlater hjemmet samt stoppe igjen når du kommer tilbake. Roomba j7+ tar seg tid til å forstå dine rengjøringspreferanser samt lære seg dine rengjøringsvaner. Den spør om og reagerer på din feedback og husker dermed hvordan den skal reagere i fremtiden. Det gjenkjenner og unngår også ledninger og etterlatenskaper fra kjæledyr, noe som gjør at du kan slappe av, vel vitende om at jobben blir gjort.

«Smart home-produkter lever ofte ikke opp til forbrukernes forventninger når de mangler hjemmets kontekst, ikke kan lære selvstendig og krever kompleks programmering for grunnleggende funksjonalitet. Vi forstår hvor unikt hjemmet ditt og livsstilen din er, samt hvor viktig det er å tilby intelligente, brukervennlige produkter som virkelig fungerer innenfor de grensene som brukeren har fastsatt», sier Colin Angle, styreleder og administrerende direktør for iRobot. «Roomba j7+ med iRobot Genius gir større muligheter for personlig tilpassing, nye hjemmeautomatiseringer og har evnen til å bli smartere over tid. Dette gir roboten mulighet til å levere en mer intuitiv rengjøringsopplevelse, slik at folk får mer tid til å gjøre det som er viktig for dem.»
   
iRobot Genius 3.0 Home Intelligence
iRobot Genius er tilgjengelig for alle iRobots WiFi-tilkoblede robotstøvsugere og robotgulvmopper1. Dermed markerer iRobot sin posisjon i markedet når det gjelder skapelsen av toppmoderne kunstig intelligens og personlige rengjøringsopplevelser. De nyeste digitale funksjonene i iRobot Genius 3.0, som også er kompatible med Roomba j7+, omfatter:

  • Clean While I’m Away / Rengjør mens jeg er borte – Roboten tilpasser seg tidsskjemaet ditt. Ved hjelp av telefonens lokasjonstjenester kan du nå opprette en definert grense rundt hjemmet ditt, slik at smarttelefonen automatisk setter roboten i gang med rengjøringen (og stopper den igjen) når telefonen forlater eller returnerer til grensen.
  • Smart Map Coaching and Room Name Suggestion / Hjelp til Smart Map-tilpassing og navneforslag til rom – Roboten hjelper deg gjennom opprettingen og etterfølgende rengjøringsjobb ved å tilpasse Smart Map. Dermed sikres du at kartet er optimalisert for intelligent og effektiv navigasjon rundt i hjemmet ditt. Den hjelper også med å lette Smart Map-tilpassingen ved automatisk å komme med navneforslag til de forskjellige rommene når roboten er ferdig med å lære seg hjemmets grunnplan å kjenne, og dermed er klar til å opprette Smart Map.
  • Cleaning Time Estimates / Estimerte rengjøringstider – Er du i tidsnød? Har du glemt å sette i gang roboten, og nå er gjestene på vei? Se tidsestimater for hvor lang tid en rengjøring tar med den nye Cleaning Time Estimates-funksjonen. Funksjonen er tilgjengelig på roboter med Imprint Smart Mapping1 og gir deg muligheten til å se tidsestimater i iRobot Home-appen for hvert rom/valgte rom.
  • Quiet Drive / Stillegående kjøring – Hvis roboten skal rengjøre et spesifikt område, men du samtidig trenger ro, kan du be roboten om å dempe lyden når den kjører til og fra støvsugingen. Funksjonen Quiet Drive deaktiverer støvsugerkomponentene når roboten kjører til og fra en rengjøringsjobb.

«Folk har viktigere ting å bruke tiden på enn å bekymre seg om støvsuging. Derfor utviklet vi Roomba j7+ til å være oppmerksom, lydhør samt til å sette dine behov først», sier Keith Hartsfield, produktsjef hos iRobot. «Roomba j7+ er powered by Genius og inneholder mange av de tingene vi vet at du ser etter i en førsteklasses robot. Den tilbyr et kraftig, håndfritt rengjøringssystem som identifiserer og unngår hindringer. Den tilpasser seg behovene dine, rengjør ut fra individuelle preferanser og tidsplaner, og den blir smartere over tid. Robotens design er elegant og stilrent, noe som sikrer at den passer inn i ethvert hjem. Alt dette sikrer deg at jobbet blir gjort på en måte som er skreddersydd til dine individuelle behov.»

Robotstøvsugeren Roomba j7+ blir smartere med iRobot Genius

Identifiserer og unngår hindringer
Roomba j7+, som er powered by iRobot Genius, lærer ikke bare hjemmet ditt å kjenne, den reagerer også øyeblikkelig på det med PrecisionVision-navigasjon. Det betyr at den identifiserer og unngår hindringer, som ledninger og etterlatenskaper fra kjæledyr. Hvis du mister ladekabelen din på gulvet i stuen, ser Roomba j7+ den og unngår den. Hvis den nye valpen din etterlater seg en «overraskelse» i gangen, vil Roomba j7+ garantert oppdage den og manøvrere utenom. Med evnen til å identifisere og se vegger/møbler er den i tillegg i stand til å bremse kjøringen, for derved å sikre en forsiktig rengjøring rundt gjenstander og langs kanter. Ved å kombinere dette med Imprint™ Smart Mapping samt bruken av iRobot Home-appen eller din stemmeassistent, kan Roomba j7+ lære seg å kjenne hjemmets grunnplan.  Dette gir deg full kontroll over hvilke rom som skal rengjøres. PrecisionVision-navigasjon blir også smartere over tid, understøttet av kontinuerlige softwareoppdateringer, levert av iRobot Genius. Roomba j7+ vil identifisere et enda større antall hindringer og dermed sikre deg en enda bedre rengjøringsopplevelse.

Holder deg orientert og følger dine instrukser
Rengjøringen forbedres jo mer du bruker Roomba j7+. Takket være intelligensen fra iRobot Genius lærer Roomba j7+ seg interaktivt dine preferanser å kjenne og tilpasser seg dem for å sikre rene gulv. Når Roomba j7+ identifiserer en hindring, sender den et bilde til iRobot Home-appen, hvor du kan instruere roboten til å unngå eller rengjøre rundt hindringen. Du kan også gi feedback i iRobot Home-appen om hvordan Roomba j7+ skal håndtere slike hindringer i fremtiden. På den måten er du alltid orientert og oppmerksom på hindringer, som f.eks. etterlatenskaper fra kjæledyr, i hjemmet ditt. Det er også med på å sikre at roboten fullfører jobben.

Så intelligent at den forutser rengjøringsbehovene dine
Vi tar oss av rengjøringsbehovene dine – også dem du ikke vet om enda.
Med iRobot Genius lærer Roomba j7+ hvordan du like å gjøre rent. Basert på dette sender den deg personlige rengjøringsforlag. Den tar til og med hensyn til tidspunkter hvor hjemmet ditt trenger hyppigere rengjøring, f.eks. når pollentallene i ditt lokalområde er høye, eller når kjøledyret ditt røyter ekstra mye. Fordi Roomba j7+ husker de spesifikke rommene og til hvilke tider du liker å gjøre rent, kan den foreslå personlige rengjøringsplaner, som f.eks. på kjøkkenet etter frokost. Roomba j7+ aktiveres av iRobot Genius og vil også spørre deg om du vil ha hjemmet ditt rengjort mens du er borte. Den stopper automatisk når du kommer tilbake. På den måten kan du nyte rene gulv uten å bli forstyrret av selve rengjøringen. Med Imprint® Link-teknologien (eksklusivt fra iRobot) startes robotgulvmoppen iRobot Braava jet® m6 automatisk etter at robotstøvsugeren Roomba j7+ er ferdig med støvsugingen.

Designet for å være overlegen
Robotstøvsugeren Roomba j7+ og Clean Base®-ekstern støvbeholder er designet for å passe inn i ethvert hjem. Roboten har et elegant, stilrent og intuitivt design med bare én betjeningsknapp. Clean Base har fått et helt nytt design, slik at den passer inn under bord og derved opptar mindre plass. Clean Base’ unike design og smarte lærstropp harmonerer perfekt i hjemmet. Med den ekstra oppbevaringsplassen har du alltid en ekstra AllergenLock-pose lett tilgjengelig. På grunn av Clean Base kan du glemme alt om støvsuging i flere måneder av gangen. Den tømmer nemlig støvbeholderen til Roomba j7+ automatisk i en forseglet støvsugerpose som kan romme smuss, støv og skitt fra 60 dagers rengjøringer. Med Clean Base – ekstern støvbeholder sikres du redusert vedlikehold, og du slipper samtidig å skitne til fingrene ved tømming av støvbeholderen. Du trenger bare å kaste den fulle posen i søppelbøtten og sette i en ny.

2Enkelte iRobot Genius digitale funksjoner fungerer kun med Imprint® Smart Mapping-roboter, f.eks. Roomba i7/i7+, Roomba s9/s9+, Roomba j7/j7+ robotstøvsugere og Braava jet m6 robotgulvmopper.

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens ledende merkevare innen husholdningsroboter, designer og bygger roboter som inspirerer mennesker til å rekke mer i og utenfor hjemmet. iRobot® skapte kategorien av husholdningsroboter da de introduserte robotstøvsugeren Roomba i 2002. I dag er iRobot® et selskap som har solgt mer enn 30 millioner husholdningsroboter verden over. iRobots produktlinje, herunder robotstøvsugerne Roomba® og robotgulvmoppene Braava® er utstyrt med proprietære teknologier og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon.
iRobots® ingeniører bygger et økosystem av roboter og teknologier for å muliggjøre smarte hjem. For mer informasjon om iRobot®, besøk www.irobot.no

Om Witt
Witt A/S er Nordens sterkeste brandhouse. Vi representerer og har agentur for en lang rekke internasjonale merker, men utvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Felles for de mange forskjellige merkene, er at de utvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. utviklet sin egen serie av hvitevarer i strømlinjeformet, nordisk stil samt en linje av prisbelønte slowjuicere. Hos Witt A/S er det alltid mange baller i luften, og selskapet er drevet av nysgjerrighet overfor hvilke nye, spennende produkter som finnes der ute til kundene våre – og til slutt sluttbrukeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har internasjonale utsikter med salg i hele Norden, Storbritannia, Irland og Benelux.

 

Til iRobot-investorer
Enkelte utsagn i denne pressemeldingen, som ikke er basert på historisk informasjon, er fremadrettede utsagn som gis i henhold til «safe habour» provisions i loven «Private Securities Litigation Reform Act of 1995.» Denne pressemeldingen inneholder uttrykkelige eller underforståtte fremadrettede utsagn som gjelder iRobot Corporations forventninger til ledelsens planer, mål og strategier, herunder forventninger til tidspunktet for frigivelse av produkter og funksjoner og de spesifikke mulighetene for disse funksjonene. Disse utsagnene er hverken løfter eller garantier, men er underlagt en rekke risikoer og usikkerheter, hvorav mange er utenfor vår kontroll, noe som kan medføre at de faktiske resultatene avviker vesentlig fra dem som er overveid i disse fremadrettede uttalelsene. Eksisterende og potensielle investorer advares om ikke å legge unødvendig tillit til disse fremadrettede uttalelsene som kun gjelder fra datoen herav. iRobot påtar seg ingen forpliktelse til å oppdatere eller revidere opplysningene i denne pressemeldingen, enten det er som et resultat av ny informasjon, fremtidige begivenheter eller omstendigheter eller andre omstendigheter. For ytterligere formidling av disse og andre risikoer som iRobot står overfor, se formidling inneholdt i offentlige arkiver hos Securities and Exchange Commission inklusive, uten begrensning, vår seneste årsrapport på formular 10-K.

 

Veil. utsalgspris

  • iRobot Roomba j7+: kr. 11.499,-
  • iRobot Roomba j7 (uten Clean Base® - ekstern støvbeholder): kr. 8.599,-
Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

8. juni 2021

VI VET hvem som vinner EM … GJØR DU?

OPPROP! Til alle fotballfans … Endelig går EM av stabelen, som vi har ventet på så lenge. Stemningen bygger seg opp og spenningen stiger. Følg med live og finn vinneren sammen med ROOMBerto Carlos.Les mer

5. november 2021

Årets robotstøvsuger håver inn priser i hopetall

iRobot Roomba j7+ er kåret til «Årets produkt 2021/2022» av Elektronikkbransjen, og har vunnet danske idenyts «Bolig Favoritter 2021». Les mer