Hva skal man med en kombiovn?

Kombiovnen er populær som aldri før. Ikke så rart, for den er en kjærkommen ekstra kapasitet i kjøkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en opplagt løsning til et mindre kjøkken.

Har du ikke hoppet på kombiovnbølgen? Kanskje er din standardovn tilstrekkelig på alle måter – størrelse, kapasitet, hastighet, funksjoner – det er jo supert. Ingen grunn til å finne opp spesielle behov. Men når huset er fullt av gjester, og det lages mye mat i kjøkkenet på én gang – og ved forskjellige temperaturer eller funksjoner – er kombiovnen en hit. Som en ekstra ovn, så du kan kokkelere samtidig med to ovner og på den måten få all mat ferdig til samme tid, uten at deler av menyen blir kald, fordi den har vært ferdig tilberedt i 15-20 min.

Kommer du sent hjem en kveld og skal ha varmet opp en liten porsjon mat er kombiovnens mikrobølger raskere (og billigere) enn den tradisjonelle ovnen. Dessuten tar ikke kombiovnen så mye plass på kjøkkenet. Du får alle vanlige ovnfunksjoner og sparer tid, plass - og penger i form av en lavere strømregning.  

Det mest geniale ved en kombiovn er multifunksjonaliteten. I stedet for å investere i to, eller flere, separate ovner får du alt i én. Den mest brukte kombinasjon er mikrobølger og vanlig ovn. Overveier du en kombiovn, har Brandt en driftssikker mikro/kombiovn med smarte detaljer og et 40 liters full emaljert ovnsrom, som gjør rengjøringen til en lek.

Brandt

Brandt er en anerkjent fransk hvitevareprodusent, som startet opp i 1924. Siden har Brandt greid å spre seg til resten av Europa og er i dag en av Europas største og mest erfarne produsenter av hvitevarer. I sortimentet inngår både ovner, mikrobølgeovner, platetopper, oppvaskmaskiner, kjøle-/fryseskap og mye mer. Hvert innovative produkt fra Brandt avspeiler sterk miljømessig ekspertise og know-how. Brandt bestreber seg på å være et sosialt ansvarlig merke, som prioriterer menneskelige relasjoner, relevant innovasjon, kvalitet og holdbarhet, alt mens det tas høyde for påvirkning av miljøet.

Del på:
Witt Norge
Kontakt vår presseavdeling
+47 3282 9940

10. marts 2023

Utnytt plassen i det innebygde kjøleskapet

Få det optimale ut av ditt kjøleskap med Fisher & Paykels nye serie av innebygde kjøle- og fryseskap. De er både høyere, bredere og mere rommelige enn normalt og passer allikevel perfekt til innbygning i kjøkkenet. Hvordan kan det la seg gjøre? Fordi ... Les mer

13. juni 2023

Så kom stjernen til Gødstrup

Blot et år efter åbning hædres ’Restaurant domæne’ med en fornem Michelinstjerne ved årets uddeling for de nordiske lande, der mandag aften blev afholdt i Turku i Finland. Les mer