Chef-funksjon
Velg en av de 15 rettene fra menyen, og plasser
maten i den korrekte høyden. Deretter tilbereder
ovnen maten helt automatisk, og du kan forvente et
perfekt resultat hver gang!
12 witt.no
Tilberedning på lav temperatur
Profesjonelle kokker benytter ofte langtidstilberedning
ved lav temperatur, rett og slett fordi maten blir
bedre: ekstra mør og mere smakfull. Nå kan du gjøre
det samme. Velg retten i menyen, sett maten inn i
den korrekte høyden, og ovnen klarer resten!
Fransk patisserie
Macaroner, cannelés, sjokoladefondant …
Kun De Dietrichs spesialprogram hjelper deg med
presist og suksessrikt å lage patisserie-klassikere.
Velg mellom 14 automatiske oppskrifter, og forvent
å få ros!
Tørkefunksjon
Tørking er en gammel, men effektiv
konserveringsteknikk. Ved en stabil temperatur
mellom 60-80°C tørkes aromatiske urter, frukter og
grønnsaker skånsomt. Utover bedre holdbarhet,
bevares innholdet av vitaminer nesten intakt.
Varmefordeling
Alle De Dietrich's ovner er utstyrt med et unikt
varmefordelingssystem. 4 ventilasjonsåpninger
fordeler varmen i ovnsrommet og gir et perfekt
bake- og stekeresultat.
Kulinarisk Guide
Når du har valgt den ønskede oppskriften og tastet
inn rettens vekt, velger ovnen selv det riktige
tilberedningsprogrammet inkl. temperatur og tid.