Segway-Ninebot - markedsledende innen elektriske transportmidler

Hvis du står oppreist og lener deg litt forover, faller du ikke med ansiktet rett i bakken! Hjernen din forstår at du mister balansen pga. væskebevegelse i det indre øret. Dette «trigger» deg til å sette frem det ene benet og hindre fallet.

Segways teknologi gjør stort sett det samme, bortsett fra at deres kjøretøy har hjul i stedet for ben, motor i stedet for muskler, en samling av mikroprocessorer i stedet for hjerne og et sofistikert sett med sensorer og gyroskop-sensorer i stedet for et balansesystem i det indre øret. På samme måte som hjernen din, registrerer et Segway-produkt bevegelsene dine når du lener deg fremover. For å opprettjolde balansen, så ruller hjulene i nøyaktig rett hastighet og du kjører forover.

Som markedsledende innen elektriske transportmidler har det alltid vært Segway-Ninebots visjon å produsere alternative, miljøvennlige kortdistanse-kjøretøy. I dag benytter flere og flere mennesker seg av produkter fra Segway-Ninebot som et miljøvennlig alternativ på kortere turer, hvor man ellers typisk ville ha satt seg i bilen.

Segway og Ninebot er dedikert til å sømløst koble sammen robotstyrte løsninger med smarttelefoner samt å integrere ekisterende teknologi og fremtidige ideer, som for eksempel stemmestyring og ansiktsgjenkjennelse med robottekniske produkter – produkter som er svært interaktive og som innbyr til en aktiv og smart livsstil.

Witt A/S er offesiell distributør av Segway-Ninebot i Danmark, England, Finland, Irland, Norge og Sverige.