Brandt - en av Europas største og mest erfarne produsenter av hvitevarer

Brandt er en anerkjent fransk hvitevareproduksent som ble etablert i 1924. Siden det har Brandt fått til å spre seg til resten av Europa og er i dag en av Europas største og mest erfarne produsenter av hvitevarer. I sortimentet inngår både komfyrer, mikrobølgeovner, platetopper, oppvaskmaskiner, kjøle-/fryseskap og mye mer.

I over 60 år har Brandt utviklet en sterk kobling til forbrukere basert på tillit og nærhet. Siden starten har Brandt fulgt en enkel målsetning Å være der for forbrukerne gjennom hele livet ved å tilby innovative, brukervennlige og relevante hvitevarer.

Hvert enkelt innovative produkt fra Brandt avspeiler god miljømessig ekspertise og know-how. Brandt bestreber seg på å være en sosial ansvarlig merkevare som prioriterer menneskelige relasjoner, relevant innovasjon, kvalitet og holdbarhet, samtidig som det tas høyde for påvirkning av miljøet.

Uansett om det er oppvask, matlaging eller kjøing har Brandt toppet salgslistene i flere tiår, og vil i fremtiden fortsatt være et sterkt merke man vil være fornøyd med.

Witt A/S er offesiell distributør av Brandt i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Belgien, Luxembourg og Holland.