Nyt vinen av glass fra testvinnende Zalto

Registrer kjøpet av ditt Liebherr vinskap og få tilsendt 2 stk. Zalto Burgundy-vinglass til en verdi av NOK 790,-

Gjelder kun for kjøp foretatt fra og med 15. mars 2021 til og med 23. mai 2021

 

Vinskap

Vinens temperatur har påvirkning på nytelsen av vinen. For at faktorer som temperatur, luftfuktighet og lys ikke påvirker vinkvaliteten, er et vinskap fra Liebherr optimalt egnet for lagringen. i interiøret er det tilstrekkelig luftfuktighet, innholdet beskyttes mot UV-lys og rystelser. Dessuten kan temperaturen reguleres individuelt – alt etter om flaskene snart skal nytes, eller lagres over lang tid.

Se mer

Vinskap for innbygging

For virkelig å nyte vinen, spiller temperaturen en viktig rolle. Dette gjelder både for tempersturen for langtidslagring, som sor serveringstemperaturen. Oppbevarings- eller serveringsskap fra Liebherr er et perfekt oppbevaringssted. her lagres vinen under eksakt kontrollerte betingelser, og forblir beskyttet mot skadelig innflytelse fra omgivelsene. Gjennom ulike størrelser og dørløsninger, kan innbyggingsskapene fra Liebherr enkelt føyes inn i kjøkkenet.

Se mer

Zalto-vinglass

Når du løfter et Zalto-glass, så vet du det! Glasset du har i hånden er helt eksepsjonelt. Det perfekt munnblåste glasset er i komplett balanse og utstråler en eleganse og overlegen funksjonalitet, ikke mange kan matche.

Det elegante Burgundy-vinglasset, som du her kan få med til ditt vinskap, er fra den elegante Zaltos Denk’Art-serie, som hylles verden over, som de beste vinglass i et utall av tester. Serien kjennetegnes ved at alle glass er ytterst delikate, tynne og lette i designet. Glassene er perfekt balansert og føles utrolig naturlige og enkle å svinge rundt i hånden, alt mens de på ingen måte blir for skjøre.

Samt hos alle autoriserte Liebherr-forhandlere