Cosmo Connected er et fransk start-up-firma som har spesialisert seg på IoT (Internet of Things) for å skape optimal sikker for personer på farten.

Cosmo Connected Helmet Accessory er det første app-tilkoblede og avtagbare bremselyset til hjelmer. Enheten kombinerer uovertruffen visuell sikkerhet, nødkobling til supportsenter og nødkontakter i tilfelle ulykke samt overføring av GPS-koordinater.

Designet på Cosmo Connected er skapt av det prisvinnende Ellum Studio på CES 2016 i Las Vagas. Cosmo Connected hjelmlyset er patentert i 151 land.

Cosmo Connected er en teknologi designet til alle typer transport: Motorsykler, sykler, sparkesykler, men også til f.eks. skigåing, riding og ekstremsport… og så har vi selvfølgelig de profesjonelle, hvor farlige situasjoner er en del av hverdagen: Bygningsarbeidere, politi, transport og leveranser m.m. Forskjellige typer lys er tilgjengelig for de ulike bruksområdene, f.eks. vil det blinkende lyset gjøre syklister mer synlige på veiene, og skiløpere vil være mer synlige i løypene i dårlig vær.

Witt A/S er offesiell distributør av Cosmo i Danmark, Finland, Norge og Sverige.