Midt- og Nord-Norge

Area Manager

Er du ambisiøs og brenner du for å skape resultater? Drømmer om en jobb der du kan arbeide med noen av de sterkeste merkevarenavnene i bransjen? Da har du nå muligheten til å gjøre karriere i et fremoverlent firma med store vekstambisjoner.

For å styrke vårt norske salgsteam søker vi etter en Area Manager som skal arbeide med å videreutvikle våre kunder innenfor hvitevarebransjen. Du vil inngå i det norske salgsteam med unik kompetanse, stor arbeidskapasitet, høyt kundefokus og overlegent servicenivå.

Om stillingen

Som Area Manager for Witt vil du ha salgsansvaret for i deler av Trøndelag, Møre og Romsdal, Nordland og deler Troms. Du kommer du å ha mange dager og timer på veien med å selge spennende og innovative hvitevarer i ditt distrikt fra Liebherr, Witt, DeDietrich og Fisher&Paykel med flere og småelektriske produkter fra iRobot, Sage, Robomow og Segway til elektro- og kjøkkenforhandlere i distriktet.

Som Areamanager i ditt distrikt vil du ha det fulle kundeansvaret for alle kunder i ditt distrikt og drive de nødvendige salgsprosesser. Du kommer til å skape langvarige kunderelasjoner og salgsaktiviteter som skaper verdi for begge parter. Du vil planlegge og gjennomføre et stort antall opplæringer lokalt ute hos forhandlerne på jevnlig basis. Du vil også delta på opplæringer og messeaktiviteter i både Norge og utlandet.

I denne stillingen får du stor grad av frihet, og styrer arbeidsdagen din selv. Du er energisk og engasjerende samtidig som du arbeider strukturert og nøyaktig, og evner å skape effektive arbeidsdager med bilen som ditt ‘kontor’ og kundene i fokus.

Hvem er du?

 • Du er glad, energisk og utadvendt
 • Du har erfaring fra hvitevarebransjen som leverandør eller selger i butikk
 • Du er resultatorientert og brenner for å prestere på øverste nivå
 • Du er strukturert og trives med en aktiv hverdag
 • Du prioriterer troverdighet høyt, er lærevillig, har stor arbeidskapasitet og liker over nye utfordringer
 • Du har god sosiale kompetanse
 • Du har gode kommunikasjonsevner
 • Norsk er ditt morsmål og du behersker engelsk godt både skriftlig og muntlig
 • Du har førerkort klasse B og trives med mange reisedøgn
 • Du bor i Trondheimsregionen
 • Du er en habil bruker av MS Office pakken og IT generelt

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et firma i stor vekst. Det er høyt tempo og det er aldri langt fra tanke til handling i Witt. Det er store muligheter til å selv påvirke hverdagen, ansvar og fremtidige utviklingsmuligheter i firmaet for den rette kandidat.

Lønn og øvrige personlige vilkår blir forhandlet på individuelt nivå, som motsvarer kvalifikasjoner, jobbinnhold og ansvarsområder. Vi stiller med firmabil, fri telefon og PC til disposisjon.

Søk stillingen

Søknad og CV sendes til [email protected], merkes ‘Area Manager Midt- og Nord-Norge’. Søknadsfrist: snarest.

Tiltredelse snarest mulig. Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt. For spørsmål og ytterligere informasjon er du velkommen til å henvende deg til Salgssjef Randulf Rossbach på +47 474 85 101 eller [email protected]